Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πιέζουν τον Γιώργο να παραιτηθεί από την έδρα του και αυτός εξαφανίστηκε!!

Σιγά μην αφήσει την βουλευτική ασυλία
Ξέρει πολύ καλά ο Γιώργος τι μπορεί να τον κρατήσει έξω από τον Κορυδαλλό και θα παραμείνει γαντζωμένος στην θέση του βουλευτή, έστω και αν δεν μείνει κανένας άλλος στο ΠΑΣΟΚ.
Ισχυρές πιέσεις δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Παπανδρέου να παραιτηθεί από την βουλευτική έδρα που έχει στην Αχαϊα και να την αφήσει στον αμέσως επόμενο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σπηλιόπουλο.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον οποίο δικαιωματικά ανήκει αυτή η έδρα λόγω της θητείας του ως πρωθυπουργός της χώρας δεν φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει τουλάχιστον όπως λένε οι ως τώρα πληροφορίες του BriefingNews.
Που μπορεί όμως να βρίσκεται άραγε ο πρώην πρωθυπουργός; Αγνοείται η τύχη του μετά την ψήφο του στο Καλέντζι.
Τις αγαπημένες του αθλοπαιδιές στην αθάνατη ελληνική ύπαιθρο, βλέπετε τρέξιμο, ποδηλασία κι ενίοτε κουπί μόλις σκάσει θαλασσινή εικόνα στον ορίζοντα, απολαμβάνει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα κρατά τεχνηέντως αποστάσεις ασφαλείας από τις πολιτικές εξελίξεις.
Άλλωστε τα ίχνη του αγνοούνται από την Κυριακή των εκλογών κάπου μεταξύ Αθήνας και Καλεντζίου, και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να εικάσει κάποιος ότι με τον ήλιο σύμμαχο το κανό του πρώην προέδρου και πρωθυπουργού του μνημονίου πήρε φωτιά σκίζοντας καταγάλανα νερά, κατά προτίμηση μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως μόλις κάποιος θέσει το ερώτημα «μα που να βρίσκεται αυτό το αψηλό παιδί τις τελευταίες ημέρες που το άλλοτε ισχυρό ΠΑΣΟΚ και δημιούργημα του μπαμπά του σέρνεται στα τάρταρα και η Ιπποκράτους έχει φορέσει πλερέζα, κανείς δεν είναι σε θέση να απαντήσει με σιγουριά.
Μόνο όμως για την τοποθεσία. Για το τι κάνει έχουν γνώση από πρώτο χέρι κι ενθυμούνται τις φορές εκείνες που σε τακτά χρονικά διαστήματα εντός της ημέρας ανεβοκατέβαινε τις σκάλες της Ιπποκράτους με προορισμό… για τις καθιερωμένες τους έλξεις με θέα Ακρόπολη.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: