Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Καμμένος: Να γίνουν δυο ντιμπέιτ, με όλους - Όχι πάλι αποκλεισμοί

Εξακολουθεί να μαίνεται ο πόλεμος για τα τηλεοπτικά ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Ιουνίου. Ο Πάνος Καμμένος έκανε την δική του πρόταση δηλώνοντας ότι πρέπει να γίνουν δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών.
Σε σχετική τοποθέτησή του αναφέρει: «Πρέπει να γίνουν δυο ντιμπέιτ μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών. Αν δεν φοβούνται οι κύριοι αρχηγοί, να γίνουν ντιμπέιτ με όλους μας, για να καταλάβει ο ελληνικός λαός τί συμβαίνει. Δεν είναι δυνατόν να αποκλείονται πολιτικά κόμματα, όπως έγινε προσφάτως με τις συζητήσεις για την δημιουργία κυβερνήσεως».
Με τον τρόπο αυτό ο κ. Καμμένος εκφράζει τη δυσφορία του για τις διαστάσεις που παίρνει η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά να αναμετρηθεί μόνος του με τον Αλέξη Τσίπρα, βγάζοντας έτσι από το κάδρο τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Για την πρόταση Σαμαρά, που έγινε αμέσως αποδεκτή από τον κ. Τσίπρα, είχε εκφράσει την ενόχλησή της και η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη Γεννηματά, η οποία σχολίασε σκωπτικά την πρόθεση του προέδρου της ΝΔ να πάει σε τηλεμαχία, ενώ στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση είχε αρνηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: