Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αντώναρος: Οι αρχιτέκτονες του εκλογικού φιάσκου της ΝΔ να πάνε σε άλλη παραλία

Φωτιές ανάβει στη Νέα Δημοκρατία ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, που αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά και στο επιτελείο των συνεργατών του μιλά για αρχιτέκτονες του πολιτικού και εκλογικού φιάσκου που πρέπει να φύγουν!
Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο πρώην βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας (δεν εκλέχτηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου, όπου έβαλε υποψηφιότητα στη Β' Αθηνών) και εκπρόσωπος Τύπου στις κυβερνήσεις Καραμανλή γράφει:
‏ Μάλλον έχουμε αποτρελλαθει. Οι αρχιτέκτονες του πολιτικού και εκλογικού φιασκου παραμένουν ανενόχλητοι στον 3 όροφο της Συγγρού.
Και έπειτα από λίγο:
Και προφανώς θα σχεδιάσουν την επόμενης εκλογικής καμπάνιας.Καλα κρασιά!
Η επίθεση κατά του επιτελείου του Αντώνη Σαμαρά δεν σταμάτησε εκεί όμως, καθώς ο Ευάγγελος Αντώναρος συνέχισε το σερί των tweets:
Όπως δεν πήραν είδηση τι γινόταν προεκλογικά σ ολόκληρη την Ελλάδα αποφεύγοντας να εμφανισθούν στις τηλεοράσεις.
Στο τέλος, ο Ευάγγελος Αντώναρος καλεί ουσιαστικά την ομάδα στελεχών περί τον Αντώνη Σαμαρά να φύγουν από το κόμμα:
Δεν είναι ώρα να μαζεψουν τα μπογαλακια τους και να πανε να παίξουν αλλού.
Όπως φαίνεται, η προσωπική δημόσια επίθεση του Ευάγγελου Αντώναρου στον Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του iefimerida.gr, ότι το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας είναι καζάνι που βράζει λόγω του εκλογικού αποτελέσματος, με πολλά στελέχη να χρεώνουν στρατηγικά λάθη στον πρόεδρο του κόμματος και το επικοινωνιακό του επιτελείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: