Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Θαύμα στην Πόλη! - Πρωταθλητής Ευρώπης με απίστευτη ανατροπή ο Ολυμπιακός

Η ελληνική ψυχή ζει! Η Ελλάδα ζει! Η Αγιά Σοφιά, η Πόλη, οι χαμένες πατρίδες, οι αγώνες ενός Έθνους, οι δοκιμασίες ενός λαού που κάποιοι έχουν προσπαθήσει να βάλουν στην άκρη της Ιστορίας ενώθηκαν απόψε το βράδυ στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας!
Και σαν κάποιο θεϊκό σημάδι για τη μοίρα αυτής της χώρας που δεινοπαθεί, ο Ολυμπιακός, ο Θρύλος, μπόρεσε το ακατόρθωτο! Νίκησε την τρομερή ΤΣΣΚΑ με ένα καλάθι του μοναδικού Γιώργου Πρίντεζη στην εκπνοή του αγώνα, στη διάρκεια του οποίου βρέθηκε ακόμη και 19 πόντους πίσω!
Τόσο πίσω, τόσο κάτω, αλλά δεν λύγισε! Όπως δεν πρέπει να λυγίσουμε κι εμείς, αδέλφια Έλληνες! Γιατί το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι, αλλά από τέτοια παιχνίδια γράφονται έπη και τα έπη χαλυβδώνουν τους ανθρώπους, ειδικά στα δύσκολα.
Ο Ολυμπιακός έβαλε το δεύτερο αστέρι στην φανέλα, αλλά αυτό μοιάζει με λεπτομέρεια, μπροστά στο πως νιώθουν σήμερα όλοι οι Έλληνες, οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες.
Μπράβο λεβέντες, δώσατε μεγάλη χαρά, εκτόνωση και κουράγιο. Χίλια μπράβο!!!
Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία κατακτώντας την Ευρωλίγκα απέναντι στο φαβορί, την ΤΣΣΚΑ και την ώρα της απονομής ο Βασίλης Σπανούλης δεν σήκωσε μόνος του την κούπα.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ζήτησε από τον συγκλονιστικό Γιώργο Πρίντεζη- που σημείωσε το τελευταίο και καθοριστικό καλάθι- αλλά και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να σηκώσουν και οι τρεις μαζί την κούπα στον ουρανό του "Σινάν Ερντέμ".
Πανευτυχείς σήκωσαν την κούπα και ο Παναγιώτης αλλά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο πατέρας των ισχυρών ανδρών της ΚΑΕ, Κωνσταντίνος.
Ο κόσμος έχει βγει στους δρόμους και στο Πασαλιμάνι, για νά πανηγυρίσει το Ευρωπαϊκό!
Γίνεται πραγματικός χαμός από τους φίλους του Ολυμπιακού, της ομάδας που αποτελεί τον λόγο που συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές!! ΑΠΟΨΕ Ο ΠΕΡΑΙΑΣ ΘΑ ΚΑΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: