Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Εισήγηση- βόμβα σε Βενιζέλο: Έξω από τις λίστες ο Παπανδρέου

Μια εισήγηση-«βόμβα» να μην είναι ο Γιώργος Παπανδρέου στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εκλογές του Ιουνίου δέχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Στο πλαίσιο των ριζικών ανατροπών που προτίθεται να κάνει για να αλλάξει την φυσιογνωμία του κόμματος, ο κ. Βενιζέλος έχει ακούσει προτάσεις που περιλαμβάνουν ακόμα και την αποχώρηση του κ. Παπανδρέου από τις εκλογικές λίστες καθώς η παρουσία του αποτελεί «βαρίδι» για την παράταξη αφού- όπως λένε- συνέβαλε τα μέγιστα στην διαμόρφωση της συντριβής του κόμματος την Κυριακή
Ο κ. Βενιζέλος ο οποίος δεν επιθυμεί ανοικτή σύγκρουση με τον προκάτοχο του ειδικά αυτή την περίοδο δεν έχει αποφασίσει για το θέμα ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως στην περίπτωση που ο κ. Παπανδρέου θελήσει να διευκολύνει με την αποχώρηση του δεν θα τον προτρέψει να παραμείνει και να είναι ξανά υποψήφιος.
Πάντως θεωρείται βέβαιο ότι ο κ. Βενιζέλος δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στις εκλογικές λίστες μια σειρά από στενούς συνεργάτες του κ. Παπανδρέου η παρουσία των οποίων θεωρεί ότι έβλαψε το κόμμα στην εκλογική αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: