Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

«Θα πάω σε εκλογές»!

Μια από τις πιο κρίσιμες κομματικές συνεδριάσεις του ΠΑΣΟΚ των τελευταίων ετών, είναι το σημερινό… αντάμωμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «statesmen.gr», έχοντας πλήρη επίγνωση της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα, και να θέσει τους βουλευτές του προ των ευθυνών τους.
«Θα πάω σε εκλογές. Δεν θα διστάσω», είναι το μήνυμα που φέρεται να περνάει στους συνομιλητές του ο Γιώργος Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η σημερινή εσωκομματική κατάσταση, με τον ίδιο και ορισμένους Υπουργούς να είναι οι μόνοι που… τραβούν το κάρο, τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών αλλά και των στελεχών του Κινήματος… είναι αλλού. Απέχοντας από την υπεράσπιση των θέσεων της Κυβέρνησης στην κοινωνία, προκειμένου να μην υποστούν τις συνέπειες της ταύτισης με τα μέτρα τα οποία έχει επιβάλλει η τρόικα.
Σύμφωνα μάλιστα με εκείνους που γνωρίζουν καλά τις εσωκομματικές ισορροπίες στο ΠΑΣΟΚ, το άρθρο του διευθυντή του «Κόσμου του Επενδυτή» Νίκου Φελέκη, με το οποίο αναρωτιέται πόσο θα αντέξει ακόμη ο Πρωθυπουργός σε μια τέτοιας έκτασης υπονόμευση, είναι έμμεσο μήνυμα του Πρωθυπουργού προς τους αντάρτες. Καθώς, όλοι στο ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν τις στενές διαπροσωπικές και φιλικές σχέσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τον Νίκο Φελέκη, επί σειρά ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: