Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Πρώτα η ΕΡΤ και μετά… η Βουλή

Η επιστροφή της Έλλης Στάη στην κρατική τηλεόραση, ήταν, πέρα από κάθε αμφιβολία, το θέμα των τελευταίων εβδομάδων, καθώς οι σχετικές ανακοινώσεις που έκανε ο Λάμπης Ταγματάρχης, συνοδεύονταν από το στοιχείο της έκπληξης.
Η κορυφαία, εν πολλοίς άνκοργουμαν του χώρου της ελληνικής δημοσιογραφίας, αναλαμβάνει να στηρίξει την κρατική τηλεόραση, σε μια περίοδο κατά την οποία παρατηρούνται φυγόκεντρες κινήσεις στα ΜΜΕ, και να συνδράμει στη βελτίωση της διεισδυτικότητας και της απήχησης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, και ευρύτερα του πολιτικού τμήματος του Ραδιομεγάρου.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του “statesmen.gr”, στο Μέγαρο Μαξίμου και το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου, δεν έχει εγκαταλειφθεί η σκέψη να προταθεί στην Έλλη Στάη η συμμετοχή της στις λίστες του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αντιθέτως, στον προθάλαμο του πρωθυπουργικού γραφείου θεωρούν ότι η επανάκαμψη της Έλλης Στάη στους τηλεοπτικούς δέκτες, μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα, ώστε στη συνέχεια να ενισχύσει με την παρουσία της τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, στη δύσκολη, όπως αναμένεται, μάχη των επόμενων βουλευτικών εκλογών.
http://www.statesmen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: