Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Η μιζέρια και η θλίψη κυριαρχεί στην Αθήνα…

Η σημερινή εικόνα στους δρόμους της Αθήνας δραματική. Η απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρένο, μετρό κτλ) σε συνδυασμό με το κρύο και την βροχή δημιούργησε μια ιδιαίτερα ζοφερή κατάσταση.
Ο φίλος του Ανδρέα, ο Ούλωφ Πάλμε (Σουηδός Πρωθυπουργός) ήταν αγαπητός στον κόσμο γιατί κυκλοφορούσε ανάμεσά τους. Γιατί ήταν ένας από αυτούς και γιατί ήταν πραγματικός Σοσιαλιστής (και όχι του…οπισθίου). Ασφαλώς, αυτή η συμπεριφορά είναι αδικαιολόγητη για ορισμένους, οπότε ο Πάλμε είχε την τύχη που όλοι γνωρίζουμε.
Βέβαια, σε όσους μετακινούνται στο τρίγωνο Βουλή-Κολωνάκι-Μαξίμου δεν τους αγγίζει τίποτε και δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τις καθημερινές ταλαιπωρίες του λαού.
Ο πρώτος χρόνος διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ είναι πραγματικά απελπιστικός. Δεν θα ήθελα να πω ότι είπαμε ψέματα στον κόσμο αλλά σίγουρα δεν είπαμε αλήθειες. Δεν θα ήθελα να πω ότι αποτύχαμε αλλά σίγουρα ΔΕΝ πετύχαμε.
Θα περιμένουμε. ΟΧΙ πολύ όμως. Σε κάθε περίπτωση, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, 4ετια δεν βγαίνει που να βαράνε τον κώλο τους κάτω…
Πηγή:ChrisVasiliadis,

Δεν υπάρχουν σχόλια: