Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Γ. Παπανδρέου: Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε

«Δε χρωστάω σε κανέναν»,τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου,διαχωρίζοντας τη θέση του ιδίου και του κόμματός του από τα συμφέροντα,που,όπως είπε,υπηρετεί η κυβέρνηση, κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διευκρίνισε ότι τα περί «βαρβαρότητας» δεν αφορούν στους ψηφοφόρους της ΝΔ,οι οποίοι είναι απογοητευμένοι από την κυβέρνηση.
«Φτάνει πια», είπε ο κ.Παπανδρέου και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες.«Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε»,τόνισε χαρακτηριστικά,υπογραμμίζοντας ότι με τη συμμετοχή «παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας».
Ο κ. Παπανδρέου μεταξύ άλλων:
χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές δημοψήφισμα,
επανέλαβε το αίτημα για εθνικές εκλογές,
έστρεψε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης,κατηγορώντας την ότι κρύβει αλήθειες,ότι συγκαλύπτει την ανομία και ότι προγραμματίζει νέα βάρη αμέσως μετά τις ευρωεκλογές για τα μικρά και μεσαία στρώματα.
«Είχε ευκαιρία ο κ. Καραμανλής να προχωρήσει σε διαφάνεια,να αλλάξει το πολιτικό σύστημα»,υπογράμμισε και κάλεσε το λαό με την ψήφο του να πει τέλος στην ανομία και στο νόμο της ζούγκλας,στη σπατάλη και την ατιμωρησία.
Στο ερώτημα «Γιατί Παπανδρέου και όχι Καραμανλής στις ευρωεκλογές»,ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκφράζει πρόγραμμα, στόχους, μια διαφορετική Ελλάδα,ένα κράτος δικαίου,ένα κίνημα που λέει τέλος στην ανομία,τη σπατάλη,τη διαφθορά,την αδιαφάνεια και την πελατειακή λογική.
«Εγώ είμαι αποφασισμένος για αυτά που υπόσχομαι»,δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: