Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Η παράσταση νίκης είναι...αφροδισιακή!

Ανεβασμένη ερωτική επιθυμία εμφανίζει σύμφωνα με έρευνα το 62% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ,ορμώμενο από το γεγονός ότι βλέπει τις δημοσκοπήσεις να του δίνουν προβάδισμα στην παράσταση νίκης! Αντίθετα, για τους ψηφοφόρους της ΝΔ,η διάθεσή τους για σεξ έχει μειωθεί στο 51%.
Ειδικότερα,στην έρευνα που πραγματοποίησε η Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας,σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών ALCO,συμμετείχαν 600 ενήλικες, που δήλωσαν ότι δεν αντιμετωπίζουν κανένα οργανικό πρόβλημα,αλλά και 2.000 πολίτες που επικοινώνησαν με τη συμβουλευτική γραμμή της Ανοιχτής Γραμμής Βοήθειας και Στήριξης της ΕΜΑΣ.Ο χειρουργός-ανδρολόγος Κώστας Κωνσταντινίδης δήλωσε ότι επιστημονικά η παράσταση νίκης είναι αναμφισβήτητα μία θετική ψυχολογική άποψη,η οποία κινητοποιεί ευφορικούς μηχανισμούς νευροβιολογικά,άρα αυξάνει και τη λίμπιντο. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή,αυτό ισχύει για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
Αντίθετα,όποιος ψηφοφόρος διακατέχεται από αβεβαιότητα,αυτομάτως δεν έχει τόσο καλή ψυχολογία,ούτε και ερωτική διάθεση. Πράγμα που συνεπάγεται ότι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο,τουλάχιστον από ερωτικής απόψεως.
Σημειωτέον,ότι το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει ποσοστό 61% στην παράσταση νίκης,ενώ η Νέα Δημοκρατία εμφανίζει ποσοστό μόλις 17%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: