Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Τα μισά χρήματα της δημοπρασίας

Πριν από μερικούς μήνες διαβάσαμε για μια Ρουμάνα φοιτήτρια που αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία την παρθενιά της μέσω διαδικτύου,προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα για τις σπουδές της,όμως αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ήταν οι περιπέτειες που ακολούθησαν.
Τώρα,η 18χρονη ρουμάνα ενδέχεται να κληθεί να πληρώσει το ποσό των 5.000 ευρώ στην εφορία, καθώς η "πορνεία" στη Γερμανία,όπου ζει,είναι μεν νόμιμη,φορολογείται όμως σε ποσοστό 50%.Και σαν να μην έφτανε αυτό,αλλά η όμορφη φοιτήτρια βρίσκεται αντιμέτωπη και με τον κίνδυνο της απέλασης.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε γερμανός φοροτεχνικός,"εφόσον της παρακρατηθούν τα μισά χρήματα για την εφορία και ένα ποσοστό για Φ.Π.Α.,από τα 10.000 ευρώ που κοστολόγησε την παρθενιά της,θα είναι τυχερή αν της απομείνουν δύο χιλιάδες ευρώ".
Παρόλα αυτά,η νεαρή κοπέλα δήλωσε χαρούμενη για την εμπειρία που είχε και εξέφρασε την ελπίδα της να συνευρεθεί ξανά με τον 45χρονο Ιταλό επιχειρηματία,που πλήρωσε τις 10.000 στη φοιτήτρια,όμως αυτή τη φορά θα του «δοθεί»,λέει,δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια: