Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Φωνή λαού οργή θεού, ο Χατζηδάκης ήταν η αρχή

“Επέστρεψαν στα πόστα τους τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια της εκάστοτε εξουσίας, που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, όταν στην πραγματικότητα ουδεμία σχέση έχουν πλέον με τη δημοσιογραφια και προσπαθούσαν να μας πείσουν οτι είναι καταδικαστέα η επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη. Με μια φωνή όλοι μαζι άρχισαν να μας λένε διάφορες μαλακίες του τύπου οτι η τυφλή και η ωμη βια δεν οδηγεί πουθενά.
Όχι ρε μαλάκες δεν είναι έτσι επειδή έτσι νομίζετε!
Καλά του έκαναν και τον κοπάνησαν. Έχει κι αυτός το δικό του μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάντια του τόπου, για τη φτώχια, για την ανεργία, για τους χιλιάδες άστεγους.
Ο λαός εκλέγει και ο λαός τιμωρεί. Και αυτοί που κοπάνησαν τον βουλευτή της ΝΔ είναι μέρος του λαού. Αυτή ήταν η δική τους ετυμηγορία επειδή η κυβέρνηση του ανίκανου Τζέφρι δεν κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε, δεν στέλνει στη φυλακή τα καθάρματα που δημιούργησαν τόσα σκάνδαλα και τόσα δεινά για τον τόπο.
Το μήνυμα το πήραν οι 300 της Βουλής: οτι ο κόσμος σε λίγο καιρό θα τους μουρλάνει στη σφαλιάρα και στη ροχάλα. Ο Χατζιδάκης ήταν μόνο αρχή και αν όπως λένε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε πολύ σύντομα οι 300 ξεφτίλες θα πηγαίνουν ακόμα και για κατούρημα με τη συνοδεία μπάτσων.
Ο λαός κουράστηκε πια να τον κοροιδεύει και να τον ληστεύει μια ομαδούλα ανίκανων διαπλεκόμενων λαμόγιων και αποφάσισε να το δείξει με την πρώτη ευκαιρία.
Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που έκαναν την αρχη….
Τα καλύτερα είναι μπροστά!”

Δεν υπάρχουν σχόλια: