Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Θέλετε τον άντρα τρυφερό; Ψεκάστε τον!

Επιθυμείτε ένα σύντροφο που να σας φροντίζει; Θέλετε ο...σκληρός εραστής να σας γεμίζει με αγκαλίτσες και φιλάκια; Η επιστήμη ασπάστηκε τα θέλω του γυναικείου πληθυσμού και βρήκε τη λύση!
Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Cambridge σε συνεργασία με Γερμανούς συναδέλφους δημιούργησαν ένα προϊόν, όπου ένα ή δυο φσιτ αρκούν για να γίνει το θαύμα!
Το κύριο συστατικό βασίζεται στην ωκυτοκίνη: ορμόνη που προκαλεί αισθήματα αυτοπεποίθησης, εμπιστοσύνης, τρυφερότητας. Ουσιαστικά πρόκειται για μι�� χημική ουσία που μεταμορφώνει τους στρίγγλους άνδρες σε τρυφερά αρνάκια!

Πώς λειτουργεί το... ψέκασμα!

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν απλή. Συστάθηκαν δυο ομάδες από 24 άτομα η κάθε μια. Η πρώτη περιλούστηκε από το θαυματουργό υγρό και η δεύτερη από ένα εικονικό φάρμακο, που υποτίθεται ότι περιείχε την ουσία. Κατόπιν δόθηκαν στους συμμετέχοντες φωτογραφίες που απεικόνιζαν ένα μικρό κορίτσι να κλαίει, μια γέννηση, μια κηδεία και ζώα να συναναστρέφονται με ανθρώπους. Τους ζητήθηκε να περιγράψουν τι συναισθήματα τους γεννά η καθεμία εικόνα.
"Η ομάδα που έλαβε την ορμόνη επέδειξε ένα υψηλό αίσθημα φροντίδας, στοργικότητας σε σχέση με την άλλη που δεν είχε απολύτως κανένα ίχνος ευαισθησίας. Η αίσθηση της αγάπης και της συγκίνησης από τον ανδρικό πληθυσμό είναι ένα στοιχείο που σε μεγάλο ποσοστό απουσιάζει από το dna τους. Όταν βλέπεις γοητευτικούς άνδρες να αντιλαμβάνονται το μεγαλείο της γέννησης και τη δραματική πτυχή του θανάτου, σκέφτεσαι το εξής: Τελικά γίνονται και θαύματα σε αυτό το κόσμο" δηλώνει η Dr Rene Hurlemann, από το πανεπιστήμιο Friedrich-Wilhelms στη πόλη Bonn.

Πόσοι άντρες θα δεχτούν να... ψεκαστούν;

Το ερώτημα όμως που προκύπτει από την αλλαγή του προφίλ ενός καθαρόαιμου αρσενικού, είναι σαφές: πόσοι άνδρες θα δεχτούν να αγοράσουν το προϊόν; Ο Dr Kendrick, από το Ινστιτούτο Babraham στο Cambridge θέτει τη ανησυχία του: " Θεωρώ πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα στη εξυγίανση των προβλημάτων μέσα σε μια ερωτική σχέση. Τα μόνιμα παράπονα των γυναικών, η γκρίνια οτι ο εραστής δεν τις σκέφτεται καθόλου θα πάψουν επιτέλους να υφίσταται. Αυτό που με προβληματίζει είναι το κατά πόσο οι άνδρες θα ενστερνιστούν τις ανησυχίες των γυναικών και θα τολμήσουν να ψεκαστούν με το μαγικό σπρέι. Είναι μια πρόκληση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: