Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Σκηνές από το μέλλον.

Εμ έτσι είναι. Πώς πρέπει να σε σέβεται ο λαός και να σε ψηφίζει άμα δεν κλαις… Και κλάμα πολύ έπεσε χθες από τους παταγωδώς αποτυχόντας εξουσιολακτισμένους τέως. Αλλά το κλάμα έπεσε για τους λάθος λόγους. Αυτοί κλέγαν για τις καρέκλες τους, ενώ ο κόσμος κλαίει για τις πολιτικές τους που τον έφτασαν στην απόγνωση. Που να το καταλάβουν όμως μέσα στη γυάλα τους. Κατάσταση για γέλια και για κλάματα.
Κατά τα λοιπά, με τη γνωστή διγλωσσία της η κυβέρνηση που από τη μια βρίζει τους κουκουλοφόρους για αυτά που κάνουν, ουσιαστικά από την άλλη τους κλείνει το μάτι με την τοποθέτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τη γνωστή δήλωση του ότι «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την ελληνική σημαία» και σε ποια θέση μάλιστα, αυτή του υφυπουργού Εξωτερικών!!!. Είναι αυτό που λέμε ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος για τη θέση. Θα αντιτείνει βέβαια κάποιος ότι μπορούσε να τον έχει τοποθετήσει και ως υφυπουργό Δημόσιας Τάξης, οπότε επέλεξαν το μη χείρον βέλτιστο. Εκεί έχει καταντήσει η χώρα.
Πηγή:kafeneio-gr

1 σχόλιο:

Naxion είπε...

Απεναντίας, ο Μίλτος το καμάρι μας, είναι το πλέον κατάλληλο άτομο για τη θέση, κι είμαι σίγουρος ότι αυτή του η δήλωση του άνοιξε την πόρτα. Εκτός αν έχουμε την εντύπωση ότι στο Εξωτερικών πάνε όσοι κρατάν ψηλά τη σημαία. Την πάτησαν μια φορά με τον Αντώνη το Σ. μην την ξαναπατήσουν. Ποτέ ξανά εθνικιστές στο Εξωτερικών... άντε σε κανένα Υπουργείο Πολιτισμού να εξιτάρονται με τα απομεινάρια του πολιτισμού μας, κι ως εκεί...