Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟ.


Μεγάλο οικονομικό κανόνι σκάει τις επόμενες ημέρες στην Πάτρα για έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της Πάτρας. Από αποκλειστικές πληροφορίες της online-press.gr ο επιχειρηματίας τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί απεγνωσμένα να μεταφέρει τα στοιχεία του ενεργητικού της κεντρικής του επιχείρησης σε άλλη ομοειδή επιχείρηση άλλου επιχειρηματία.
Ο συγκεκριμένος άνδρας, οποίος είναι και άνθρωπος των ΜΜΕ και αρέσκεται στο να μετακινείται με το ιδιωτικό του ελικόπτερο και το ιδιωτικό του γιωτ, φαίνεται να βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση και μοιάζει με αλεξιπτωτιστή σε ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο. Η όλη ιστορία πάντως δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον οικονομικό ιστό της πόλης των Πατρών μιας και το εύρος των επιχειρήσεων του είναι μεγάλο και το φάσμα της ανεργίας για πολλούς Πατρινούς θα είναι δεδομένο.
Μεγάλο πρόβλημα επίσης θα αντιμετωπίσουν και τράπεζες οι οποίες έχουν δανείσει με υπέρογκα ποσά τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Μία από αυτές θεωρείται ότι είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, ενώ υπάρχει και τράπεζα μικρής τοπικής εμβέλειας η οποία θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα. Δυστυχώς από ότι φαίνεται η πόλη της Πάτρας θα αντιμετωπίσει για μια ακόμα φορά ισχυρές οικονομικές αναταράξεις.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ από την online-press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: