Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Στις Λίμνες περιόδευσε ο Γιώργος Αναγνώστου

Στις Λίμνες του τέως δήμου Μυκηναίων περιόδευσε την Πέμπτη, ημέρα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού «οι πολίτες μπροστά» στο νεοσύστατο Καλλικρατικό δήμο Άργους – Μυκηνών Γιώργος Αναγνώστου και μίλησε στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί...
Ο κ. Αναγνώστου άκουσε τους πολίτες και αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της περιοχής δεσμεύτηκε για την δημιουργία χώρου ζωαγοράς που να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κτηνοτρόφων σε περιοχή ανάμεσα στη Μιδέα και τις Μυκήνες.
Επίσης στον ίδιο τομέα εντάσσεται και η θέση που εξέφρασε ο κ. Αναγνώστου για την ύδρευση χωρίς προβλήματα της περιοχής, με την κατασκευή αγωγού 700 περίπου μέτρων από λειτουργούσα γεώτρηση προκειμένου κα καλυφθούν στον απόλυτο βαθμό οι ανάγκες ύδρευσης.
Σε ότι έχει να κάνει με το κοινωνικό πρόσωπο του νέου δήμου ο κ. Αναγνώστου δεσμεύθηκε για την βελτίωση και μετατροπή του Αγροτικού Ιατρείου Λιμνών σε πολυδύναμο Δημοτικό Ιατρείο που θα μπορεί να δίνει πρωτοβάθμια φροντίδα στους πολίτες της περιοχής.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η εξαγγελία του για την επέκταση δράσης του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι στην περιοχή των Λιμνών, ένας θεσμός που έχει δώσει στήριξη και πραγματική βοήθεια σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκες τις οποίες δεν μπορούν να καλύψουν οι ίδιοι.
Ο υποψήφιος δήμαρχος του νέου Καλλικρατικού δήμου «ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ» δεσμεύθηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους και μετά την εκλογική διαδικασία για να δίνει λύσεις και να ακούει τα προβλήματα τους.
Η προεκλογική περιοδεία του Γιώργου Αναγνώστου θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες με επαφές στα διαμερίσματα και στους δήμους που εντάσσονται πλέον στο νέο δήμο «ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: