Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Το παρελθόν και το μέλλον

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ήταν γεμάτη για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Το «αντάρτικο» του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη, που κλιμάκωσε ο ίδιος τα τελευταία 24ωρα με αλλεπάλληλες ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στις οποίες αμφισβητούσε την επιλογή της Ν.Δ. για την Περιφέρεια της Κρήτης, κατέληξε στη διαγραφή του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ πρόκειται για την οικειοθελή αποχώρηση του βουλευτή Χανίων, ο οποίος φαινόταν από καιρό ότι είχε σχεδιάσει μια «θορυβώδη έξοδο», με αφορμή μάλιστα η οποία δεν αντέχει σε σοβαρή πολιτική κριτική.
ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Το ζήτημα για τη Νέα Δημοκρατία είναι αλλού. Να αναδείξει τη νέα γενιά αυτοδιοικητικών στελεχών που θα μπορέσουν να σχεδιάσουν την Ελλάδα τού αύριο. Υπό το πρίσμα αυτό η επιλογή ενός νέου πολιτικού, όπως είναι ο Βασίλης Κικίλιας, για την Περιφέρεια της Αττικής είναι μια συμβολική κίνηση, με πολλαπλάσια απήχηση από μισόλογα, υπεκφυγές και ψευτοδιλήμματα.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας να προσπεράσει όσους απεργάζονται σενάρια εσωκομματικής εσωστρέφειας δίνοντας προτεραιότητα στο μέλλον. Διαμορφώνοντας, δηλαδή, πολιτικές για την αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων, που έχουν οξυνθεί τους τελευταίους μήνες.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ, αλλά και δεν ενδιαφέρονται, για ίντριγκες κακής ποιότητας. Για το λόγο αυτό η Νέα Δημοκρατία, στο πρόσωπο του νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, δείχνει ότι αναζητεί το μέλλον σβήνοντας το παρελθόν…
Πηγή:e-typos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: