Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αίσχος Βενιζέλου: Μεγάφωνα με τραγούδια στο δένδρο ποο αυτοκτόνησε ο συνταξιούχος!

Εκατοντάδες πολίτες με ιδιαίτερη συγκίνηση, κατέκλυσαν το τμήμα επικοινωνίας του Makeleio.gr προκειμένου να δηλώσουν την οργή και την αγανάκτησή τους για τις εικόνες που αντίκρυσαν στο Σύνταγμα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προεκλογική ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Εν δυνάμει(;) πρωθυπουργός και δεν σεβάστηκε τίποτα μπροστά στον εθισμό της εξουσίας. Ούτε καν το αίμα ενός γέροντα που δούλεψε σκληρά σε όλη του τη ζωή, για να του στερήσουν στα 73 του την αξιοπρέπεια. Ενός πατέρα και παππού που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον τρόπο που επέλεξε να εκφράσει την απελπισία του στην καρδιά του Συντάγματος. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο δικός μας παππούς και ο δικός μας πατέρας, αλλά η "νέα εποχή" του ΠΑΣΟΚ άλλα επιτάσσει.
Μεγάφωνα με τραγούδια στη διαπασών, τεράστιες οθόνες για να... καμαρώνουν τον πρόεδρο όσοι, τέλος πάντων, πήγαν πραγματικά να τον ακούσουν, αλλά και τουρίστες που έκπληκτοι κοίταζαν το αιματοβαμένο σημείο από την πρόσφατη, ηρωική αυτοκτονία του συνταξιούχου, μετέτρεψαν ένα σύμβολο της σύγχρονης θλιβερής ιστορίας μας, σε προεκλογικό πανηγύρι φτήνιας και ντροπής.
Αυτό είναι το παρασκηνιακό κομμάτι της ομιλίας Βενιζέλου και των χειροκροτητών του, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και έδωσε την αφορμή σε αγανακτισμένους πολίτες να μιλήσουν και πάλι με σκληρά λόγια: "Οι πολιτικοί μπορεί να αλλάξουν μόνο εάν χυθεί δικό τους αίμα."
http://makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: