Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πονοκέφαλος από τα μυστικά γκάλοπ!!!

Συναγερμός έχει σημάνει στα επιτελεία των δύο κομμάτων εξουσίας. Ελάχιστα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, η συσπείρωση των ψηφοφόρων τους παραμένει σε ασυνήθιστα χαμηλά επίπεδα. Με συντονισμένο τρόπο η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να εξουδετερώσει τις φυγόκεντρες τάσεις, για να ευοδωθούν οι στόχοι της.
Την ύστατη μάχη για την άμεση και αναγκαία ενίσχυση της εικόνας....
που εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ στα μυστικά γκάλοπ δίνει προσωπικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος και τα στελέχη του κόμματος.
Τρία εικοσιτετράωρα πριν από το επίσημο προεκλογικό φινάλε, το επιτελείο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να πιστεύει ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια «ανατροπών» με στόχο την άνοδο του ποσοστού συσπείρωσης ανά περιοχή, αλλά και πανελλαδικά.
Την ίδια στιγμή, όμως, ο «πονοκέφαλος» στην Ιπποκράτους είναι έντονος και αφορά τις μαζικές διαρροές από τη «δεξαμενή» των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ του 2009 κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Αριστερά.
Κορυφαία στελέχη εκτιμούν, ωστόσο, ότι αυτή η προεκλογική περίοδος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από όλες τις προηγούμενες, πρωτόγνωρες ιδιαιτερότητες και «παγίδες» τις οποίες οφείλουν να επισημάνουν και να τις αντιμετωπίσουν, ακόμη και στο παρά πέντε.
Από: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: