Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

"Κόκκινος συναγερμός" στο ΠΑΣΟΚ

Ύστατη προσπάθεια να συσπειρώσει τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και να αντιστρέψει τη διαφαινόμενη αρνητική εικόνα του κόμματος καταβάλλει απόψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.
Η αποψινή συγκέντρωση αποτελεί μεγάλο στοίχημα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η οποία τα τελευταία 24ωρα έχει κινητοποιήσει όλο τον κεντρικό οργανισμό και τις διαθέσιμες δυνάμεις στις οργανώσεις του λεκανοπεδίου αλλά και τα γραφεία των υποψηφίων βουλευτών σε όλη την Αττική προκειμένου να πειστούν οι ψηφοφόροι και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.
Η Ιπποκράτους εναποθέτει τις ελπίδες της στο φιλότιμο της κομματικής βάσης. Τα κομματικά στελέχη εκτιμούν ότι έστω και τώρα θα εκδηλωθούν τα θετικά αντανακλαστικά των ψηφοφόρων του κόμματος.
Οι επιτελείς του κ. Βενιζέλου ότι υπάρχει ένα μέρος της εκλογικής βάσης του ΠΑΣΟΚ, "εν υπνώσει", που δεν εκδηλώνεται στις δημοσκοπήσεις και περιμένει στην πραγματικότητα το τελευταίο 24ωρο για να καθορίσει την στάση του.
"Μία καλή και δυναμική συγκέντρωση στο Σύνταγμα", μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά αλλάζοντας το κλίμα υπέρ του ΠΑΣΟΚ λένε οι ίδιοι παράγοντες επιδιώκοντας να δώσουν κίνητρο στα κομματικά στελέχη που έχουν αναλάβει την κινητοποίηση.
"Παρά τις αντιρρήσεις, παρά τις επιφυλάξεις, ελάτε μαζί μας. Eλάτε να ολοκληρώσουμε αυτή την κολοσσιαία εθνική προσπάθεια, να βγούμε οριστικά από το μνημόνιο, να βγούμε οριστικά από την κρίση. Να ξανακάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη και ισότιμη μέσα στην Ευρώπη", τόνισε το βράδυ της Πέμπτης ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Ρόδο απευθυνόμενος στους πολίτες που στις εκλογές του 2009 ψήφισαν ΠΑΣΟΚ.
"Κρατάς στα χέρια σου το μέλλον μιας γενιάς", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στους πολίτες και τους κάλεσε να μην ενδώσουν στη δημαγωγία και το λαϊκισμό. "Eσύ Έλληνα πολίτη κρατάς στα χέρια σου το μέλλον και της επόμενης και της μεθεπόμενης γενιάς. Μην ενδίδεις στη δημαγωγία και το λαϊκισμό. Η δημαγωγία και ο λαϊκισμός φταίνε και εμείς φταίμε, έχουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης για το κατάντημα της χώρας", σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: