Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Δώδεκα οι ιερόδουλες με Aids!!!

Κάθε μέρα που περνάει έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα ευρήματα των ελέγχων του ΚΕΕΛΠΝΟ στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί θετικές στον ιό του Aids συνολικά 12 εκδιδόμενες γυναίκες. Στο μεταξύ περίπου 1.000 άτομα επικοινώνησαν με τις υγειονομικές Αρχές.
Γυναίκες με Aids που εκδίδονταν, άνδρες που τις επισκέπτονταν στους παράνομους οίκους ανοχής όπου εργάζονταν, τις «ψώνιζαν» στα πεζοδρόμια, τις έβρισκαν στα κακόφημα ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο της Αθήνας και για άγνωστους λόγους, κάποιοι από αυτούς, δε χρησιμοποιούσαν προφυλάξεις.
Δυστυχώς πρόκειται για νεαρά κορίτσια, που εκδίδονταν παράνομα και δεν είχαν πρόσβαση στις υγειονομικές υπηρεσίες.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή κρίθηκε προφυλακιστέα η 22χρονη Ρωσίδα που εργαζόταν σε παράνομο οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας και η οποία βρέθηκε οροθετική.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ ανακοίνωσε ότι πλέον το τεστ για το HIV / AIDS μπορεί να πραγματοποιηθεί στις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων των κρατκών νοσοκομείων δωρεάν καθώς και στις κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής του ΚΕΕΛΠΝΟ που βρίσκονται στις πλατείες Κουμουνδούρου, Ομονοίας, Βάθη.
Από: citypress.gr
ΣΣ. Σήμερα το πρωϊ στην εκπομπή του, ο δημοσιογράφος κ. Παπαδάκης έλεγε ότι αυτοί οι 1.000 άνδρες που τηλεφώνησαν, αφορούν μια μόνο γυναίκα. Φανταστείτε λοιπόν τι έχει συμβεί με τις υπόλοιπες!!!
Και το χειρότερο είναι ότι αυτές οι κάποιες χιλιάδες άνδρες, στη συνέχεια έχουν συνευρεθεί με τις γυναίκες τους ή με τις φίλες τους και οι τελευταίες ίσως με άλλους άνδρες τώρα ή στο μέλλον και πάει λέγοντας.
Πρέπει αυτή η αλυσίδα εξάπλωσης του AIDS να ελεγχθεί και να σταματήσει αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: