Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει την πάπια!

Η εικόνα του ΓΑΠ (τελειωμένος αλλά όχι στο μυαλό(;) του) με το παπάκι και το χαμόγελο, στην Γερμανία μάλιστα, είναι εξοργιστική.
Όσο και η «σιωπή» των νομικών που δεν έχουν κουνήσει το σφυρί της δικαιοσύνης για να τον καθίσουν στο σκαμνί. Εκτός από την αύξηση χρέους και ελλείμματος, το «μαγείρεμα» του τελευταίου, τον τρόπο που «νίκησε» στις εκλογές, τα ψέματα και το παρασκήνιο πριν έρθει για «βοήθεια» το ΔΝΤ και ο γκαουλάιτερ του Δ’ Ράιχ Reichenbach, τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τους εφαρμοστικούς νόμους, το φορομπήξιμο, τα χαράτσια(και ας λέει και η ΕΕ ότι είναι παράνομα), οι κεφαλικοί φόροι, η λιτότητα και τα όλο και πιο νέα μέτρα, το ξεπούλημα(η αξιοποίηση, όχι εκποίηση κατά το «κίνημα») της δημόσιας περιουσίας, η αύξηση της ανεργίας, της φτώχειας/ ανέχειας/ εξαθλίωσης, της βίας και της εγκληματικότητας(λαθρομεταναστών κυρίως), της καταστολής διαδηλωτών, τις δολοφονίες ανθρώπων σε διαδηλώσεις από κουκουλοφόρους, ο ΓΑΠ «πρόσφερε», και αυτό είναι ίσως το χειρότερο, σε ανθελληνικά κέντρα την ευκαιρία που ζητούσαν να εξευτελίσουν και υβρίσουν την Ελλάδα(γκεμπελική προπαγάνδα κατευθείαν από τον Β’ ΠΠ), για ένα πρόβλημα όλης της Ευρώπης και όλης της Δύσης(την οικονομική κρίση των τοκογλύφων, των τραπεζιτών και των κυβερνήσεων και αξιωματούχων της ΕΕ που ελέγχουν και «λαδώνουν» ακόμα και τώρα-και ίσως χειρότερα τώρα-).
Έβρισε τους Έλληνες ως τεμπέληδες και διεφθαρμένους που θα έπρεπε να δουλεύουν σα Τούρκοι ή Αλβανοί, γιατί ενώ οι άνθρωποι αυτοί «δούλευαν» οι Έλληνες κάθονταν σα κοπρίτες και περίμεναν το κράτος να τα φάνε μαζί. Και τώρα τολμούν να αγανακτούν(μια σύνοψη των βρισιών ΓΑΠ, Πάγκαλου και Παπακωνσταντίνου).
Ακόμα και τώρα τα «αγαπημένα» μας BILD(βραβευμένο έντυπο με γαϊδοάγκαθο πλέον), SPIEGEL, STERN, FOCUS, DE WELT και κάτι Δανοί, Ολλανδοί, Φιλανδοί και Άγγλοι, καθώς και ελάχιστοι Γάλλοι μας λένε, μετά τα όσα έχουν γίνει 2 χρόνια σε όλη την Γηραιά Ήπειρο, τεμπέληδες που ακόμα βγαίνουμε, παρά την κρίση και… τρώμε(ατάκα εκδότη BILD σε επιθεώρηση στην Αθήνα-συνέντευξη στο DOWN TOWN-) ακόμα! Απαίτησαν την Ακρόπολη ως ενέχυρο, εμπράγματη εγγύηση ή υποθήκη, τα νησιά μας(κυρίως Κέρκυρα, Κρήτη-αδύνατο λόγω του σχολίου της Merkel για την Μάχη της Κρήτης, Κω), τον ήλιο μας(ολόκληρο πρόγραμμα, με ελληνικό όνομα(HELIOS) κλοπής της ηλιακής ενέργειας για να σταματήσει η Γερμανία να εξαρτάται από την πυρηνική, καθώς οι Γερμανοί μετά την Φουκουσίμα διαδηλώνουν κατά των πυρηνικών), ως και να πεινάσουμε γιατί αξίζουμε ή να αντικατασταθούμε από την Τουρκία στην ΕΕ, γιατί η χώρα αυτή είναι οικονομικά εύρωστη(από τα ναρκωτικά και το λαθρεμπόριο ανθρώπων κυρίως)! Γίναμε reality στο CHANNEL 4, που όμως ουσιαστικά εξευτελίζει τους Βρετανούς καθότι δείχνει μεθυσμένους συμπατριώτες τους σε διακοπές στην Ελλάδα. Μας έδειξαν το δάκτυλο, λες και εμείς απαιτήσαμε το € από τον Σημίτη και τον Παπαδήμο, που «μαγείρεψαν» τα στοιχεία(όπως και οι Γερμανοί τα δικά τους) με την εύνοια του Βερολίνου.
Τόλμησαν να βάλουν τούρκικη σημαία σε χριστιανική εκκλησία ή τον Ιερό Βράχο. Τόλμησαν να μας κάνουν και κηδεία! «Ξεχνούν» ότι αν και πολιτισμένοι ευθύνονται για την άνθιση της αρχαιοκαπηλίας τα τελευταία 200 χρόνια.
Έπαιρναν «σουβενίρ» που βρίσκονται ακόμα παράνομα σε όλες σχεδόν τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι Γερμανοί αιώνες τώρα καταριούνται τους Έλληνες, γιατί ουσιαστικά ζουν και μορφώνονται με την ελληνική κουλτούρα, που κανονικά θα έπρεπε να φορολογείται.
Αυτή είναι, μαζί με την εθελοδουλία, την συνέχιση και διόγκωση της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής, της ατιμωρησίας, την μη επιστροφή των κλεμμένων χρημάτων από την Ελβετία και αλλού, των σκανδάλων και όλων των εσωτερικών αιτιών της ελληνικής κρίσης, η «συνεισφορά» του ΓΑΠ στην Ελλάδα. Όπως και η μηδενική του υποστήριξη στον αγώνα μας να μας επιστρέψει η Γερμανία τις αποζημιώσεις από τα εγκλήματά της στον Β’ ΠΠ(τότε θα σταματήσουμε να βλέπουμε την Merkel ως Ναζί). Δεν μπορεί να κάνει την πάπια άλλο και να επιτρέπει στο σκουλήκι Oli Rehn να λέει ότι η κρίση άρχισε από την Ελλάδα και εξαπλώθηκε.
Δεν μπορεί να επιτρέπεται στο ανθρωπάριο αυτό να ρίχνει τις ευθύνες του για την αποτυχία(πλέον όλο το τσίρκο του ΠΑΣΟΚ την παραδέχεται) στην συντηρητική ΕΕ ή στην παγκόσμια κρίση! Δεν μπορεί να παίζει με το παπάκι του, όπως όταν τον έκανε η Margaret μπάνιο πριν μισό αιώνα! Δεν μπορεί ανίκανοι και μη εκλεγμένοι «ηγέτες» σε όλη την Ευρώπη να αποφασίζουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα, αφού έγινε πειραματόζωο, για να σωθεί η Ευρώπη και το ελληνόφωνο παρακράτος των Αθηνών. Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει μόνη της και θα είναι καλύτερα. Η Ευρώπη είναι ελληνική και τα έθνη(σε ηγετικό επίπεδο) δεν αντέχουν ούτε λεπτό στην ιδέα οι Έλληνες να εκμεταλλεύονται τον ευλογημένο τόπο (γη και ύδωρ) τους και το παρελθόν τους. Και με δραχμή θα βγούμε πέρα, ίσως καλύτερα, γιατί όλα μας τα δάνεια που μας έφεραν πολλές φορές στο ίδιο χάλι με του 2010-11, ήταν σε ξένα, ευρωπαϊκά νομίσματα.
Θα’ ρθει η μέρα που όλες οι σάπιες «προσωπικότητες» της ΕΕ θα λογοδοτήσουν για την έξαρση του εθνικισμού, ως και νεοναζισμού, για τα φανερά και κρυφά τους χρέη, την δική τους φοροδιαφυγή και τους δικούς τους λογαριασμούς στην Ελβετία και τις δικές τους «δουλειές» με τις πολυεθνικές και την εκμετάλλευση των εθνικών θεμάτων της Ελλάδας και της Κύπρου με την Τουρκία(φάκελος εξοπλιστικά). Θα’ ρθει η μέρα που όλοι θα πουν ένα μεγάλο συγγνώμη στον ελληνικό λαό για την λοιδορία και την ύβρη. Οι εξελίξεις φέρνουν αυτή την μέρα όλο και πιο κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: