Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Είναι λίγοι-είναι εξαρτημένοι είναι Ανθέλληνες

Ανακάλυψα ένα καινούργιο ζώο. Αναφέρομαι στον γλάρο-μαϊμού. Ένα νέο ΖΩΟ που δημιουργήθηκε , χάρη στο νέο γενετικό κώδικα που κάποιοι επίδοξοι πολιτευτές στην Ελλάδα κατάφεραν να δημιουργήσουν , μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Αυτοί είναι στην πλειοψηφία τους , άτομα από τη Ν.Δ , τα οποία αποκαλώντας τον Αντώνη Σαμαρά Προδότη , προσήλθαν στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πριν την 6 Μάη, μπήκαν στα ψηφοδέλτιά τους στις προηγούμενες εκλογές. Βγήκαν οι περισσότεροι από αυτούς στις πλατείες, στις γειτονιές κατηγορώντας τον «προδότη» κατηγορώντας την πολιτική της Ν.Δ. ως καταστρεπτική για την Ελλάδα και τους έλληνες και έκαναν λόγο για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια ,μια Ελλάδα ανεξάρτητη. Όλα όμως άλλαξαν μέσα σε μια νύχτα. Όταν είδαν ότι δεν εξελέγησαν, άλλαξαν άρδην γραμμή πλεύσης και με συνοπτικές διαδικασίες επέστρεψαν στη αγκαλιά του «προδότη» μέντορά τους , μπας και βρουν εκεί μια καρέκλα να καθίσουν. Μια πολιτική καρέκλα, που θα τόνωνε το εγώ και τις φιλοδοξίες τους. και φτάσαμε στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Πρώτο κόμμα η Ν.Δ. αλλά το ανατριχιαστικό, και για αυτούς που δεν ξεχνάνε εμετικό, είναι πως το ποσοστό του 3% που έβγαλε την ΝΔ πρώτο κόμμα, οφείλεται στην πλειοψηφία του σε αυτούς τους γλάρο-μαϊμού , σε αυτούς που επέστρεψαν στη ΝΔ από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αφού η «βούληση τους» για Ανεξαρτησία κράτησε μόλις μερικές εβδομάδες. Τόσες όσες το προσωπικό τους συμφέρον υπαγόρευσε.
Αν αναλογιστούμε ότι η πτώση ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ ενίσχυσαν (κατά πλειοψηφία) το ΣΥΡΙΖΑ, και ότι η Χρυσή Αυγή έμεινε σταθερή στα ποσοστά της, η ΝΔ μαζεύοντας τους βιβλιοπώλες του Καρατζαφέρη , τους αποτυχημένους και χωρίς μέλλον πολιτευτές της Ντόρας , ενισχύθηκε και από τους γλάρο-μαϊμού του Πάνου Καμμένου , που αντιστάθηκαν ενάντια στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μόνο 2-3 βδομάδες , και όταν ο λαός δε τους τίμησε με την ψήφο του (και τελικά καλά έκανε) γύρισαν στη Συγγρού (στο κάτω μέρος της).
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ γιατί ενώ πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου έτρεχαν να φωτογραφηθούν δίπλα στον Πάνο Καμμένο , πίνοντας νερό στο όνομα του, λίγες μέρες μετά έτρεχαν να φωτογραφηθούν δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ γιατί αντί να πιστέψουν στη δύναμη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ φοβήθηκαν δήθεν την «επιστροφή στη δραχμή μέσω του Τσίπρα» και πήγαν να «σιγουρέψουν» την παραμονή στο ισχυρό (έτοιμο να γκρεμιστεί) ευρώ.
ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ από μία καρέκλα, την καρέκλα της εξουσίας, και προσωπικής προβολής τους. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ στο να κοιτούν «δεξιά» των συμφερόντων τους και «αριστερά» των κινδύνων και φοβιών τους. Αλλά ανίκανοι να δουν ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ γιατί ενώ κατέβηκαν στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ την 6 Μαΐου , με ιδεολογική «σημαία» την κατάργηση του Μνημονίου , μετά πήγαν στη ΝΔ αποφασισμένοι να το εφαρμόσουν πλήρως.
ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! Τόσο απλά και τόσο ανέντιμα.
Όσο το σκέφτομαι, πιστεύω ότι τελικά ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ!! Η Ελλάδα των ΛΙΓΩΝ των ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ και των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ 3 % !!!
Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Αυτή που λέει ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του 7,5% μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι μια ομάδα πιο συμπαγής, πιο πολλά υποσχόμενη και πιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.
Και αποδεικνύεται ότι ο Καμμένος είχε την μαγκιά και τα κότσια να αφήσει το κόμμα να αυτοκαθαρθεί ξερνώντας όλους τους απόβλητους. Έστω κι αν αυτό του κόστισε 2,5 ποσοστιαίες μονάδες και 12 βουλευτές. Κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από το γεγονός ότι δεν υπήρξαν λόγια και κομματικές πειθαρχίες η απειθαρχίες. Για αυτό και μπορεί και δηλώνει ευχαριστημένος.
Άλλωστε ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, μαζί του. Εκεί θα πικράνει η «προδοσία».
Οι λίγοι , οι εξαρτημένοι και οι Ανθέλληνες , αποτελούν θέμα των Ψυχιάτρων και όχι του Πάνου Καμμένου. ( ψυχιάτρου γράφω για να μην μπω σε συνομωσιολογίες με ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΛΕΣ).
Τους γλάρους στη ζωή μου , τους εχω δει στη θάλασσα αλλά και στον στρατό όταν αδειάζαμε το σκουπιδαριό στη χωματερή οπου μας έκαναν παρέα.
Θα προτιμήσω να ονειρευτώ με την εικόνα της γαλάζιας θάλασσας στο μυαλό μου.Τα σκουπίδια μου φαινόντουσαν πάντα εμετικά.
http://alithinapsemata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: