Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Αλβανοί οι δράστες της ληστείας με τα Kalashnikov στο Άργος που έγινε τον Μάρτιο.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, η ένοπλη επίθεση που είχαν δεχθεί αστυνομικοί, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου στο Άργος, από ομάδα δραστών, οι οποίοι είχαν διαρρήξει νωρίτερα κοσμηματοπωλείο και πυροβόλησαν εναντίον τους με Kalashnikov προκειμένου να διαφύγουν.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος εννέα ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση και συγκεκριμένα τριών υπηκόων Αλβανίας (δύο άντρες ηλικίας 28 και 49 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 24 ετών), καθώς και έξι ακόμα συνεργών τους, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξης διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, παράνομης κατοχής όπλων και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος των αστυνομικών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μέλη της ομάδας, τις πρώτες πρωινές ώρες της 30.03.2012, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στο Άργος και αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας -30.000- ευρώ, ενώ κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών, με πολεμικό όπλο τύπου Kalashnikov. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από τις αστυνομικές έρευνες, τα οχήματα διαφυγής εντοπίστηκαν αργότερα εγκαταλειμμένα και όπως προέκυψε είχαν κλαπεί από περιοχές της Αττικής.Τις αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση, οι οποίες συνεχίζονται, καθώς και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.
http://argolikeseidiseis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: