Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Χατζηγάκης: Δε θα αργήσει η απομάκρυνση Σαμαρά από τη ΝΔ

Την απόφασή του να μην πολιτευτεί στις προσεχείς εκλογές και να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία «αμέσως μετά την απομάκρυνση του κ. Σαμαρά και της ηγετικής του φράξιας από την ηγεσία του κόμματος, που δεν θ' αργήσει» ανακοίνωσε με δήλωσή του, ο διαγραφείς από την ΝΔ, ανεξάρτητος.....
βουλευτής, Σωτήρης Χατζηγάκης.
Στη δήλωσή του, ο κ. Χατζηγάκης αναφέρεται στη διαχρονική πορεία του στη Νέα Δημοκρατία και τη διαγραφή του, με αφορμή τη στάση του υπέρ του πρώτου μνημονίου.
Παράλληλα, αναφέρεται και στη «σύγκρουσή του με το σύστημα Σαμαρά», ένα σύστημα αποτελούμενο «από περίεργες "σέχτες'' και φατρίες, που η μόνη σχέση με την ιστορική παράταξη, είναι η "φιλία'' με τον αρχηγό».
«Παγίως, υποστηρίζω πως το κύριο διακύβευμα της χώρας μας δεν είναι "μνημόνιο- αντιμνημόνιο", αλλά "Ευρώπη και ευρώ, ή έξω από την Ευρώπη και δραχμή". Επί δύο χρόνια, μιλούσα για την ανάγκη, η ΝΔ να καλύπτει με την πολιτική της τον "μεσαίο χώρο". Αντ΄ αυτού, η ηγεσία της σημερινής ΝΔ, προτιμούσε το δρόμο μιας δήθεν "δεξιάς" καθαρότητας, υιοθετώντας ακραίες θέσεις στην πολιτική της, που τελικά την αποξένωσαν από τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους. Η ιστορία, όμως, εκδικείται. Γιατί "πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις", ο κ. Σαμαράς άλλαξε ρότα, έκανε στροφή 180 μοιρών και υιοθέτησε τις θέσεις μου, για τις οποίες με υπερβολική εμπάθεια και εκδικητικότητα με διέγραψε!!» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο βουλευτής.
Από: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: