Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Οι Τροϊκανοί έχουν σπρώξει σε νταβατζήδες και παπαγαλάκια 90 εκ. ευρώ για την προπαγάνδα των εκλογών!

ΠΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΜΕ… ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
Αδιόρθωτοι και αμετανόητοι, ποτισμένοι από τα αγαθά της βόλεψης τους, και κλεισμένοι στο δικό τους προνομιούχο μικρόκοσμο, αντιμετωπίζουν ένα διασυρμένο ,ταλαιπωρημένο και λεηλατημένο λαό ως σκουπίδι που θα το φυσήξουν και θα το πάνε εκεί που θέλουν. Ποιοι;
Αυτοί που αποτελούν το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Αυτοί που κινούν τα νήματα και έχουν κατεβασμένα τα βρακιά στους νταβατζήδες της διαπλοκής εδώ και χρόνια. Αυτοί που αποτελούν τους πολιτικούς σχηματισμούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ενώ την διέλυσε σε 4 κομμάτια στην ουσία, ήταν «Ανένδοτος» στο να μην γίνουν εκλογές 19 Φεβρουαρίου. Ακόμη ψάχνει τις ημερομηνίες, με τον τραπεζίτη που παριστάνει τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμ(ι)ο να συστήνει στους έλληνες να κάνουν υπομονή. Καθυστερούν και κοροϊδεύουν τον κόσμο Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ προκειμένου με ψέματα, υποσχέσεις και επικοινωνιακά τρικ, να ανεβάσουν τα ποσοστά τους ώστε να βγουν ενισχυμένοι από τις εκλογές για να χρησιμοποιήσουν ως «Άλλοθί» τους την λαϊκή εντολή στην απόλυτη ισοπέδωση της αξιοπρέπειας των ελλήνων που ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ στις αρχές του καλοκαιριού.
Η στόχευση τους είναι με κάθε τρόπο να αποδυναμώσουν τα μικρά κόμματα, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι φωνές αντίδρασης. Στην κατεύθυνση τους αυτή έχουν επιστρατεύσει κάθε μέσο. Δεν περιορίζονται μόνο στην ενορχήστρωση των διαπλεκόμενων ΜΜΕ αλλά είναι τόσο αδίστακτοι που φιμώνουν τις όποιες ελεύθερες δημοσιογραφικές φωνές. Εδώ και καιρό βουίζει η δημοσιογραφική πιάτσα ότι οι Τροϊκανοί που μας πίνουν το αίμα με την αισχρή τοκογλυφία, με την ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων, με την ελεεινή φορολογία και στον αέρα που αναπνέουμε, έχουν σπρώξει σε νταβατζήδες και παπαγαλάκια 90 εκ. ευρώ για την προπαγάνδα των εκλογών.
Κάθε ημέρα που περνάει επιβεβαιώνεται ότι η χούντα των συνταγματαρχών ήταν… κολλέγιο (των Αθηνών βεβαίως-βεβαίως) μπροστά σε αυτή την χούντα των νταβατζήδων που κατέκλεψαν και συνεχίζουν να λεηλατούν τον ελληνικό λαό.
Ξαφνικά Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ταυτίστηκαν για να υλοποιηθεί σχέδιο μεταφοράς των λαθρομεταναστών από το κέντρο της Αθήνας. Πέρα από πού θα τους αδειάσουν δεν μας είπαν, μου θυμίζει το… μαγικό ραβδί που τους εξαφάνισε για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Και τότε ήταν οι μισοί στην Αθήνα.
Τα λαμόγια της πολιτικής για τον εφιάλτη που των λαθρομεταναστών και των ανεξέλεγκτων συμμοριών που σπέρνουν τον φόβο και τον θάνατο σε όλη την Ελλάδα, επί τοις ουσίας, ούτε ασχολούνται, ούτε κάνουν τίποτα. Και τώρα πριν τις εκλογές πιστεύουν ότι θα παραμυθιάσουν τον κόσμο να τους ψηφήσει γιατί θα κάνουν την Αθήνα παράδεισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: