Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Οι δύο επιλογές του κ. Παπακωνσταντίνου

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις πανταχόθεν για τον βίο και την πολιτεία του μεγαλοοφειλέτη του Δημοσίου και του ΙΚΑ ιδιοκτήτη της Εξπρές Σέρβις, ο αυτόκλητος υπερασπιστής και εξωραϊστής του υπουργός Οικονομικών κ Παπακωνσταντίνου έχει δυο επιλογές.
- Η μία είναι να δηλώσει ότι αγνοούσε τα τερατώδη χρέη του Γ. Ραπτόπουλου στο ΙΚΑ, και την επιχείρηση εξαπατήσης Δημοσίου και ιδιωτών μεταφέροντας αλλού τα συμβόλαια των πτωχευμένων εταιρειών του. Επίσης να σταματήσει κάθε ενέργεια και απόφαση υπέρ του επιχειρηματία και να ανακαλέσει τις όποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις έκανε υπέρ του. Συγχρόνως ο υπουργός οφείλει να πάρει πίσω τις άδικες βαριές και συκοφαντικές κατηγορίες που εξαπέλυσε ενάντια στο «Πρώτο Θέμα».
- Η δεύτερη επιλογή είναι να προτιμήσει τη σιωπή και να αφήσει τα πράγματα ως έχουν. Σ’ αυτή την περίπτωση, εφόσον δεν μπορεί να επικαλείται πια άγνοια καθίσταται αυτομάτως συνεργός όσων αποκαλύφθησαν και όσων …αποκαλυφθούν. Και με τον τρόπο του επιταχύνει τις ήδη προφανείς συνέπειες για τον ίδιο.
http://www.protothema.gr/gnomes/?aid=114389

Δεν υπάρχουν σχόλια: