Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Μπακογιάννη κλπ, Όλοι τους είναι ευχαριστημένοι ! Τότε εμείς τι θέλουμε ;

Αρκετές από τις αποφάσεις που ελήφθησαν ήταν και προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, είπε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, ο πλέον καθ' ύλην αρμόδιος, αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας.
Μίλησε δε για «σημαντική απόφαση για την Ευρώπη με θετικές επιπτώσεις και για την Ελλάδα». Κάτι μάλιστα πρόσθεσε και για εκείνο το "μείγμα" που τείνει να γίνει ανέκδοτο.
Αναρωτιέται λοιπόν ο καλόπιστος ψηφοφόρος: Τι παραπάνω θα προσφέρει η Νέα Δημοκρατία αν...
αναλάβει την εξουσία, αφού ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ υλοποιούν τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας;; Ίσα ίσα που δεν θα μπορεί να ελέγχει τις κοινωνικές αντιδράσεις και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Κάτι ήξερε λοιπόν ο κ. Καραμανλής που παρέδωσε την εξουσία. Μην τον υποτιμάτε.
Το ίδιο πανηγυρίζει και ο ΛΑΟΣ , ο οποίος υποστηρίζει ότι «πήραμε πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζαν οι πεσιμιστές». Ζήτω, το κόμμα του ΛΑΟΣ έχει λίγο μέλλον ακόμα.
Πανηγυρίζει φυσικά και η τρίτη της Κεντροδεξιάς πολυκατοικίας ΔΗΣΥ, η οποία ισχυρίζεται ότι: «Οι χθεσινές εξελίξεις δικαίωσαν τη Δημοκρατική Συμμαχία». Εννοείται ότι την δικαίωσαν.
Για θετική εξέλιξη κάνει λόγο και η Δημοκρατική Αριστερά του κ. Κουβέλη. Πως θα μπορούσε άλλωστε.
Αντίθετα, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, έκανε λόγο για αντιδραστικότατη συμφωνία που θα επιφέρει νέα και σαρωτικά μέτρα σε μισθούς, συντάξεις, εργασιακά και ιδιωτικοποίηση των πάντων. Δεν κάνετε όμως κάτι βρε παιδιά. Είστε μόνο η αντίθετη άποψη που απλά νομιμοποιεί το πολιτικό σύστημα.
Τέλος ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι: «Καλό είναι να μη βιαστούν όσοι θέλουν να πανηγυρίσουν. Διότι η επιμήκυνση των 110 δις ήταν κάτι το αυτονόητο για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν από εμάς ότι θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους. Επιπλέον, ότι θα τα πάρουν μέσα στα επόμενα 7,5 χρόνια με πολύ υψηλούς τόκους». Ποιος τα προσέχει τώρα αυτά Αλέξη;; Τώρα πανηγυρίζουμε. Αργότερα ο λογαριασμός.
Έχει δίκιο λοιπόν η Νέα Δημοκρατία που δεν θέλει εκλογές. Αφού η ίδια πολιτική που επιθυμεί, εφαρμόζεται από το ΠΑΣΟΚ, χωρίς να έχει η ίδια πολιτικό κόστος. Για κυβερνητικές ευθύνες είμαστε τώρα;;
Και εμείς που κάνουμε όνειρα ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ζητήσει μέχρι και δημοψήφισμα, προκειμένου ο λαός (ποιος λαός;;) να αποφασίσει ο ίδιος για την νέα συμφωνία.
Εδώ είναι Ελλάδα καψεροί!!!
http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/2011/03/blog-post_7325.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: