Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

.Μπουτίκ «Νέα Δημοκρατία»!

Είναι γνωστό πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μετά την αλλαγή στα γραφεία, το λογότυπο και το σήμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην εσωκομματική λειτουργία του κόμματος. Στο πλαίσιο της όλης προσπάθειας να δώσει νέο αέρα στο κόμμα ο κ. Σαμαράς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvxs προσανατολίζεται στο να ανοίξει «κομματικά» μαγαζιά.
Δεν πρόκειται για κάποιο είδος νέων γαλάζιων οργανώσεων, αλλά για μπουτίκ της Νέας Δημοκρατίας σε πολλές πόλεις της χώρας. Οι επιτελείς της Συγγρού (πλέον) προσανατολίζονται στη δημιουργία αυτών των καταστημάτων σε μια προσπάθεια να καταργήσουν τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης του κομματικού τους ταμείου. «Αντί για κουπόνια τα μέλη, οι οπαδοί και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά αγοράζοντας προϊόντα. Είναι άλλωστε πιο χρήσιμα από ότι τα απλά χαρτιά» δήλωσε συνεργάτης του κ. Σαμαρά στο tvxs.
Οι κομματικές μπουτίκ λοιπόν, θα πωλούν μπλουζάκια, αφίσες, σημαίες, κούπες, στυλό μέχρι και…βρεφικά τα οποία θα φέρουν διακριτικά το νέο λογότυπο του κόμματος. Κίνηση εμπνευσμένη από τον τρόπο λειτουργίας ανάλογων καταστημάτων που διαθέτουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες και δεν έχει παρατηρηθεί ξανά στα ελληνικά κόμματα. Μάλιστα θα δημιουργηθεί και online κατάστημα όπου θα γίνονται παραγγελίες…για να μη μείνουν παραπονεμένοι όσοι κατοικούν στις απομακρυσμένες περιοχές! Μένει να δούμε πως θα αξιοποιηθεί ο πυρσός…Αλήθεια δεν θα ήταν άραγε μια πολύ καλή ιδέα η δημιουργία μινιατούρας, μπρελόκ ή μαγνήτη ψυγείου του αγάλματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή, σουβενίρ από τη Θεσσαλονίκη; Αλλά να μην βάζουμε ιδέες, γιατί μπορεί να ζηλέψει και ο “Ζορό” της Θεσσαλονίκης και να θέλει να βγει και σε λαμπάδα!
http://tvxs.gr/
Κατά τα άλλα, μήνυμα κατά των προσωπικών στρατηγικών και υπέρ της ενιαίας στάσης σε όλα τα θέματα προτίθεται να στείλει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στην επικείμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα).
Στοχεύοντας να αντιστρέψει το κλίμα το οποίο προκαλούν όλο το τελευταίο διάστημα πυκνές διαφοροποιήσεις βουλευτών, εν μέσω μιας απαιτητικής πολιτικής περιόδου, η Ρηγίλλης επιχειρεί να ελέγξει το εσωκομματικό τοπίο και να συσπειρώσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τα παραπάνω φέρονται ως προϋπόθεση προκειμένου η ΝΔ να προλάβει την κυβέρνηση σε μια σειρά από θέματα, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σε αυτό το πλαίσιο τοποθετείται και η κατάθεση νομοθετικής πρωτοβουλίας για το πανεπιστημιακό άσυλο.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε αρχικά σε δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο ότι το άσυλο πρέπει να καταργηθεί. Ακολούθησε σχετική συνάντηση με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, για να κατατεθεί στη συνέχεια η νομοθετική πρόταση μία ημέρα μετά την εκκένωση της Νομική Σχολής από τους μετανάστες απεργούς πείνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: