Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Αλ.Παπαρήγα: Το ΚΚΕ δεν έχει λογαριασμό στο Τwitter

Στο Περιστέρι άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η Αλέκα Παπαρήγα. Η γγ του ΚΚΕ στις δηλώσεις της κατήγγειλε το περιστατικό με τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter, ο οποίος εμφανίζεται ως επίσημος λογαριασμός του ΚΚΕ και καλεί το λαό σε υπερψήφιση άλλου κόμματος από το ΚΚΕ και συγκεκριμένα του ΣΥΡΙΖΑ!
«Δυστυχώς δε θα κάνω μια δήλωση την οποία πολύ θα ήθελα να κάνω. Είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε για το εξής: Από χτες το βράδυ σε ένα πλαστό λογαριασμό δήθεν της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, που τον έχουμε καταγγείλει πάρα πολλές φορές, στο Τwitter, έχει αναρτηθεί μια δήθεν απόφαση της ΚΕ, η οποία καλεί τα μέλη του Κόμματος, τους φίλους, τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ, να ψηφίσουν άλλο κόμμα, το ΣΥΡΙΖΑ», ξεκίνησε η κυρία Παπαρήγα, ενώ τόνισε πως «ήδη έχουμε παρέμβει στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος, στον κ. Σφακιανάκη. Γίνονται παρεμβάσεις στις ΗΠΑ, που είναι η έδρα της Τwitter, για να φύγει αυτό το site το οποίο το έχουμε καταγγείλει γιατί δεν ανήκει στην ΚΕ του ΚΚΕ, δεν το έχουμε ανοίξει εμείς, όπως υπάρχει και προσωπικό δικό μου Τwitter, που επίσης δεν ανήκει στο Κόμμα».
Και κατέληξε: «Αυτό θα ήθελα να καταγγείλω και να καλέσουμε τα μέλη του Κόμματος, τους φίλους, τους οπαδούς να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά μέχρι να κλείσει η κάλπη».
Εντωμεταξύ, σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ κάλεσε τους φίλους του Κόμματος να είναι σε επαγρύπνηση μέχρι να κλείσουν οι κάλπες γιατί «μπορεί να ακούσουν διάφορα ψέματα και προβοκάτσιες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: