Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Χανιά: Χρυσή Αυγή δαγκωτό, έριξαν αστυνομικοί και κρατούμενοι!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά είναι τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα σε Χανιά , Ηράκλειο και Λασίθι στα οποία ψήφισαν βάση ειδικών εκλογικών καταλόγων, οι αστυνομικοί των διευθύνσεων και οι κρατούμενοι που έχουν δικαίωμα ψήφου.
Στα ειδικά εκλογικά τμήματα όπου ψήφισαν κρατούμενοι των φυλακών Χανίων και Νεαπόλεως αλλά και οι αστυνομικοί, η Χρυσή Αυγή στην κυριολεξία σάρωσε, ενώ ειδικά στα Χανιά ήρθε πρώτη! Σε ότι αφορά στο Ηράκλειο, εκεί οι μεν αστυνομικοί ήταν διασκορπισμένοι σε περισσότερα του ενός εκλογικά τμήματα, ενώ και οι κρατούμενοι ψήφισαν σε εκλογικό τμήμα στο οποίο ψήφιζαν και άλλοι πολίτες, στο οποίο η Χρυσή Αυγή ήρθε τέταρτη.
Αναλυτικότερα, σε ότι αφορά στα Χανιά, το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης και οι κρατούμενοι της δικαστικής φυλακής, ψήφισαν στο 277 ειδικό εκλογικό τμήμα Αγ.Ιωάννη με τα εξής αποτελέσματα.
Να σημειωθεί πως στις εκλογές της 6ης Μαίου στο ίδιο εκλογικό τμήμα τα αποτελέσματα ήταν :
Χρυσή Αυγή : 20 ψήφοι - 20,20%
Δημοκρατική Συμμαχία : 19 ψήφοι - 19,19%
Ανεξάρτητοι Έλληνες : 18 ψήφοι - 18,18%
ΠΑΣΟΚ : 14 ψήφοι - 14,14%
ΝΔ : 8 ψήφοι - 8,08%
ΣΥΡΙΖΑ : 6 ψήφοι - 6,06%
Δημοκρατική Αριστερά : 5 ψήφοι - 5,05%
Σε ότι αφορά στο εκλογικό τμήμα του δήμου Αγίου Νικολάου όπου ψήφισαν αστυνομικοί και κρατούμενοι των φυλακών Νεαπόλεως τα αποτελέσματα της 17ης Ιουνίου είναι τα εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια: