Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Mε λεφτά του φτωχού λαού προστατεύουν τους γιαλαντζί "Επωνύμους"

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
8.300 αστυνομικοί περίπου φυλάνε σαν "μαύροι" κυριολεκτικά τους μεγαλοσχήμονες κυβερνητικούς παράγοντες που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Μερικοί από τους ένστολους άλλο που δεν θέλουν.Παρά το γεγονός ότι τους φορτώνουν σαν γάιδαρους τα ψώνια της κυράς, την καταβρίσκουν αφού πουλάνε εφέ και παίρνουν μερικοί και έξτρα χαρτζιλίκι για το κουβάλημα του "φιλιππινέζου".
Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε, πλην των δικαστικών που όντως είναι υπαρκτός ο κίνδυνος κακόβουλης ενέργειας, οι υπόλοιποι κηφήνες κουβαλάνε μαζί τους από 20-50 αστυνομικούς. Και αυτοί είναι οι:
Λουκάς Παπαδήμος
Ευάγγελος Βενιζέλος και Θεόδωρος Πάγκαλος
Δημήτρης Ρέππας.
Αναστάσιος Γιαννίτσης
Φώφη Γεννηματά.
Πάρις Κουκουλόπουλος
Σταύρος Δήμας
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Νικόλαος Σηφουνάκης
Ιωάννης Μανιάτης
Άννα Διαμαντοπούλου
Μάκης Βορίδης
Ιωάννης Μαγκριώτης
Γεώργιος Κουτρουμάνης
Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Ανδρέας Λοβέρδος
Κώστας Σκανδαλίδης
Μιλτιάδης Παπαϊωάννου
Χρήστος Παπουτσής
: Μανώλης Όθωνας
Παύλος Γερουλάνος
Πέτρος Αλιβιζάτος
Υπουργός Επικρατείας:
Γιώργος Σταυρόπουλος
Και κάποιοι άλλοι που τους ξεχάσαμε.
Οι υπουργοί έχουν από 30-50 και οι υφυπουργοί καμια δεκαριά ο καθένας, πλην περιπτώσεων που έχουν δηλώσει έναν ή δύο ένστολους μαζί τους.
Ο Χρυσοχοίδης έχει κατά πληροφορίες γύρω στους 150, το ίδιο και ο Τζέφρι ενώ ο αδερφός του Νίκος έχει καμιά δεκαπενταριά.
Για τους δημοσιογράφους έχει αυξηθεί η φύλαξη του Αναστασιάδη(καμιά δεκαπενταριά), μάλλον έχει ακόμα αστυνομικό ο Λιάγκας ενώ έναν ή δύο έχει ο Μαλέλης και δύο αστυνομικούς η Δήμητρα Λιάνη. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πλην όσων δικαιούται(καμιά σαρανταριά), δίνει έναν και στο γιο του για να του μεταφέρει την πραμάτεια από τα μαγαζιά!
Θωρακισμένοι κυκλοφορούν γνωστοί εφοπλιστές που ενώ μπορούν να διαθέσουν από το πορτοφόλι τους φύλαξη, τα χρεώνουν στο κράτος. Παραδείγματα πολλά: Ρέστης, Προκοπίου, Σάλας, Πατέρας και άλλοι πολλοί. Από τις εξαιρέσεις ο Γ.Βαρδινογιάννης που αν και διατηρεί μοτοσυκλετιστή από την ΕΛΑΣ τους υπόλοιπους τους πληρώνει από τη τσέπη του.
Με όλα αυτά τα χάλια που εξακολουθεί να ανέχεται ο Χρυσοχοίδης, 5 μεραρχίες αστυφυλάκων φρουρούν "επώνυμους" δήθεν και οι ληστές κάνουν πάρτι μπαίνοντας στα σπίτια μας, κλέβοντας, λεηλατώντας και σκοτώνοντας.
Έτσι για παράδειγμα(τα ακούτε ρε εκεί πάνω στην Κατεχάκη;)τα αστυνομικά τμήματα αποψιλώνονται και ρημάζουν. Ένα από τα πιο κεντρικά τμήματα το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, έχει 4 άνδρες ενώ θα έπρεπε να διαθέτει πραγματική δύναμη 50 ανδρών.
Εαν είμαστε υπερβολικοί ας μας διαψεύσουν. Αλλά δεν τολμούν. Ανθρώπινος ο φόβος αλλά η Ελλάδα δεν αντέχει άλλες θυσίες για ανεπρόκοπους.
http://makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: