Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Σαμαράς: Ζευγάρι επιθεώρησης οι Τσίπρας και Καμμένος

Η διαπλοκή προσπαθεί να κόψει τον δρόμο της ΝΔ προς την εξουσία επειδή δεν θέλει να αλλάξει τίποτα στην κατάσταση της χώρας, εκτίμησε ο πρόεδρος του κόμματος, από το Αλκαζάρ της Λάρισας και εξαπέλυσε επίθεση τόσο σε ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Ελληνες όσο και στο ΠΑΣΟΚ.
«Το ζευγάρι Τσίπρα - Καμμένου δίνει υλικό για τις επιθεωρήσεις του καλοκαιριού, εμπλουτίζει το θέατρο αλλά φτωχαίνει την πολιτική. Εμείς είμαστε η παράταξη που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες και κυρίως τους απελπισμένους γιατί δίνουμε χειροπιαστή ελπίδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ και επανέλαβε τις θέσεις του για το μνημόνιο: «Από την αρχή είπαμε ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει. Τώρα βγαίνει και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σημίτης και λέει αυτό που λέγαμε εμείς από την αρχή. Η δική μας θέση τώρα κερδίζει έδαφος παντού στην Ευρώπη».
Ο Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε ωστόσο την βεβαιότητά του ότι θα είναι εκείνος ο μεγάλος νικητής της 6ης Μαΐου: «Μέσα στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη πολλοί που προσπαθούν να κόψουν τον δρόμο της ΝΔ προς την εξουσία. Η διαπλοκή προσπαθεί να μας κόψει τον δρόμο. Διότι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε. Δεν μπορούν όμως να σταματήσουν την πρωτιά μας, ξέρουν ότι θα βγούμε πρώτο κόμμα και προσπαθούν να μας κόψουν την ισχυρή εντολή. Ο λαός συσπειρώνεται, ο λαός ξεσηκώνεται, άρα είναι βέβαιο ότι θα νικήσουμε».
Αναφερόμενος στη συνέχεια στη «Χρυσή Αυγή» κάλεσε τους πολίτες να μην μπλέκουν «όσους αγαπάνε την πατρίδα με όσους πουλάνε κούφιο πατριωτισμό. Οι νεοναζί κρύβουν τα πρόσωπά τους. Κατεβαίνουν στις εκλογές αλλά κρύβουν τους υποψηφίους τους» ενώ έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι «η χώρα μας έχει μεγάλο πλούτο. Από τις 7 Μαΐου ξεκινά η παραγωγική αναγέννηση της Ελλάδας και η αξιοποίηση του πλούτου της. Εμείς πιστεύουμε στην χώρα και στους ανθρώπους της, η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει. Ανάπτυξη, επενδύσεις, αλλαγή σελίδας έρχονται με ένα συγκεκριμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα που έχει η ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: