Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Νέο σοκ στέλνει με εγκεφαλικό Σαμαρά-Βενιζέλο

Νέο σοκ για τα κόμματα του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ).
Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Rass , στην Β΄ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 14,7% και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ 10,2%, ΔΗΜ.ΑΡ 10,1%, ΚΚΕ 10% ΣΥΡΙΖΑ 9,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,4%, Οικολόγοι 4,6%, Χρυσή Αυγή 3,7% Δημοκρατική Συμμαχία 2,5% και ΛΑΟΣ 1,4%.
Από την έρευνα επίσης προκύπτει ότι ο ΛΑΟΣ καταποντίζεται, ο Καμμένος ξεπερνά τον ίδιο του τον εαυτό και πάει για θρίαμβο.
Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν άρχισαν ακόμα και οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, κάτι που κρατάνε με νύχια και με δόντια, τουλάχιστον για να περάσουν πρώτα οι εκλογές, όπως σχολιάζουν έγκυροι πολιτικοί παρατηρητές ενώ γίνονται αλχημείες με τις δήθεν φορολογικές απαλλαγές και ελαφρύνσεις για να ξεγελάσουν τον κόσμο, να τον παγιδέψουν, να τον ληστέψουν, να του αρπάξουν την ψήφο και μετά να τον ξεφτυλίσουν μία ακόμα φορά.
Αλήτες. Μαυρίστε τους. Κανένας οίκτος για όσους πουλάνε την πατρίδα μας. Το'χουμε ξαναπεί. Αυτή η εκλογική μέρα είναι η δύναμη σας. Μην την παραδώσετε στους εχθρούς του λαού. Στους άρπαγες και τους τιποτένιους. Θα είναι ήττα για όλους μας εαν τα δύο ξοφλημένα κόμματα(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ)πάρουν πάνω από 40%.
http://makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: