Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΛΑΟΣ :Τόσο ανάξια ήταν η ΝΔ και τόσο άξιο, είναι το ΠΑΣΟΚ ;

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τις τελευταίες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας στο μέτωπο κατά της τρομοκρατίας, εξέφρασε ο ΛΑΟΣ με ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου, κ. Κ. Αιβαλιώτη.Αναφερόμενος στα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, υποστηρίζει ότι «τη βραδιά της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, καταλήφθηκε παντελώς το κράτος από αντιεξουσιαστές και συνοδοιπόρους τους», ενώ εκτίμησε ότι τόσο την προηγούμενη χρονιά (2009), όσο και φέτος «με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, τα πράγματα ήταν εξαιρετικά βατά», ενώ επιτίθεται στην κυβέρνηση της ΝΔ και αναρωτιέται:
«Ήταν τόσο ανάξιοι οι πρώτοι και τόσο άξιοι οι δεύτεροι, ή κάτι άλλο συμβαίνει;».Ο ΛΑΟΣ υποστηρίζει ότι «όσο δεν καπελώνουν την αστυνομία, τόσες περισσότερες επιτυχίες θα έχει» και εκφράζει την πεποίθηση ότι αυτές τις μέρες ξηλώνεται ένα πουλόβερ της τρομοκρατίας. Επίσης, εστιάζει στην ανάγκη για αθόρυβη δουλειά και επισημαίνει ότι «ο άνευ τυμπανοκρουσιών δρασκελισμός της ΕΛΑΣ φέρνει αποτελέσματα».
Αναφερόμενος στην επίσκεψη του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν στη χώρα μας, ο ΛΑΟΣ επικαλείται το οικονομικό δίκτυο Bloomberg, το οποίο -όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα- ερωτά τον κ. Στρος Καν για την ύπαρξη δύο επιστολών στις οποίες καταγράφονται σημαντικά πράγματα για την Ελλάδα.
Ο ΛΑΟΣ υποστηρίζει ότι «ο Διευθυντής του ΔΝΤ αρνείται επίμονα να απαντήσει συγκαλύπτοντας έτσι το περιεχόμενο» και εκφράζει την ελπίδα ότι το απόγευμα στη Βουλή ο Ντομινίκ Στρος Καν «να είναι πιο σαφής και αποκαλυπτικός».
Εξάλλου, ο ΛΑΟΣ επιτίθεται στην αριστερά για την επιλογή της να απουσιάσει σήμερα από την ομιλία του Ντομινίκ Στρος Καν, στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης σε δήλωσή του υποστήριξε ότι «είναι γνωστό ότι στα δύσκολα η Αριστερά την κάνει πάντα με ελαφρά πηδηματάκια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: