Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ετοιμάζουν νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα;

Του Θύμιου Παπανικολάου 
Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η ημερομηνία των εκλογών δείχνει περίτρανα ότι αυτές έχουν «φρακάρει» στις καθεστωτικές συμπληγάδες.
Φαίνεται ότι τα καθεστωτικά ιερατεία της ευρω-χούντας βρίσκονται σε οικτρό αδιέξοδο, γιατί βλέπουν ότι δεν τους βγαίνουν οι εκλογικοί τους «λογαριασμοί» και οι μετεκλογικοί τους σχεδιασμοί, παρά τη μαζική τρομοκρατία και νοθεία που θα ασκήσουν και παρά τις καθεστωτικές «ξόβεργες» που έχουν στήσει για να συλλέξουν την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ.
Το καθεστώς των ανδρεικέλων της ευρω-αποικίας διακρίνει καθαρά (εξάλλου είναι σε θέση να υπολογίσει με ακρίβεια την ορμή της λαϊκής οργής) ότι οι «ξόβεργες» και τα «αναχώματα» που έχουν στηθεί δεν θα μπορέσουν να ανακόψουν την ΟΡΜΗ της εκλογικής ροής προς ανεπιθύμητες κατευθύνσεις: Κατευθύνσεις ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ του ευρω-κατοχικού κυβερνητικού τους οικοδομήματος.
Η δυναμική της ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ του κααθεστωτικού οικοδομήματος έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και αυτό το ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ «στοιχείο» της κατάρρευσης έχει προκαλέσει τον πανικό στους «νταβάδες» (ξένους και εγχώριους) και στο υπηρετικό, πολιτικό τους προσωπικό.
Αυτός ο πανικός από τη δυναμική της ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ λαϊκής οργής που θα καταγραφεί στις κάλπες, ΕΙΝΑΙ που εμποδίζει τα αφεντικά των ανδρεικάλων να καθορίσουν, ΑΚΟΜΑ, την ημερομηνία των εκλογών και τους εξαναγκάζει να σχεδιάζουν πυρετωδώς σενάρια παράτασης του χρόνου των εκλογών ή ακόμα και αναβολής τους στο αόριστο μέλλον.
ΟΤΑΝ ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς η ημερομηνία των εκλογών, αυτό σημαίνει ότι η αναβολή τους βρίσκεται προ ημερησίας διατάξεως, ότι αναζητούνται «δικαιολογητικά» νέων ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ και σχεδιάζονται νέα κοινοβουλευτικά ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ.
Δεν μπορεί να βρισκόμαστε, υποτίθεται, ένα μήνα πριν από τις κάλπες και ακόμα να μην έχει προσδιοριστεί η ημερομηνία.
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Και αυτός ο λάκκος σηματοδοτεί νέες και μακάβριες συμφορές.
Σε μια τέτοια περίπτωση ο κόσμος πρέπει να κατεβεί στους δρόμους με κεντρικό σύνθημα: «ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: