Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η παραπομπή του Παπανδρέου σε Ειδικό Δικαστήριο

Η παραδειγματική του τιμωρία και η πλέον ταπεινωτική γι αυτόν και τα πρωτοπαλήκαρά του εκτέλεση της ποινής που τους πρέπει, και πάνδημο αίτημα αποτελεί, και το σύνολο του πολιτικού κόσμου οφείλει απέναντι σ' αυτό το αίτημα να ομονοήσει.
Η απόπειρα ωστόσο της Νέας Δημοκρατίας να δημοκοπήσει με άξονα αυτό το αίτημα και να το καθυποτάξει στο ανελέητο κυνηγητό της ψήφου κομματικής σωτηρίας δια στόματος Χαρακόπουλου, συνιστά τουλάχιστον πρόκληση απέναντι σε ολόκληρη την κοινωνία από ένα κόμμα που και στήριξε τον Παπανδρέου στις ολέθριες πολιτικές του επιλογές, και εγγυήθηκε κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής της θητείας την ατιμωρησία πλείστων όσων άλλων πολιτικών εγκλημάτων, τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και δικών της πολιτικών στελεχών.
Η παραπομπή του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στο ειδικό δικαστήριο, δεν είναι απλά επιβεβλημένη ενέργεια, τόσο εκ των πραγμάτων όσο και εκ του αποτελέσματος.
Συνιστά καθολική εθνική υποχρέωση για έναν χρεοκοπημένο πολιτικό.
Όχι γιατί λειτούργησε στα πλαίσια του συστήματος που υπηρετεί σαν γνήσιος εκπρόσωπός του (όπως κάποιοι θα βιαστούν να ισχυριστούν).
Αλλά γιατί στα πλαίσια αυτής του της πολιτικής παρουσίας και στάσης, δε δίστασε να προβεί σε πράξεις και νομοθετήματα μέσα από τα οποία.
- Εκχωρήθηκε η εθνική κυριαρχία
- Κουρελιάστηκε το Εθνικό Σύνταγμα
- Τσαλαπατήθηκαν πολιτικά κυριαρχικά δικαιώματα
- Αποδομήθηκε η Εθνική αξιοπρέπεια
- Υποθηκεύτηκε και εμπορευματοποιήθηκε Εθνική γη και εθνικός πλούτος
- Θεσμοθετήθηκε καθεστώς απροκάλυπτης ξένης κατοχής και υπονομεύθηκαν ανεπανόρθωτα τα Εθνικά συμφέροντα του τόπου.
Η Νέα Δημοκρατία, λειτουργώντας στην πράξη ως τριτεγγυητής πολιτικών εθνικής υποτέλειας, ούτε μπορεί ούτε και θέλει να οδηγήσει στην τιμωρία τους πρωταίτιους της εθνικής καταστροφής.
Η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο αρχηγός της είναι δεμένος με υπογραφές ταπείνωσης στο ρόλο του κοτσαμπάση και αυτό το ρόλο τον επέλεξε συνειδητά.
Η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο αρχηγός της όταν μιλούν για τιμωρία και δίκη των ενόχων της εθνικής ταπείνωσης, το μόνο που θέλουν είναι να εξαπατήσουν και πάλι την Ελληνική κοινωνία, για να προσφέρουν μετεκλογικά απόλυτη ασυλία και στο δωσιλογισμό και στις αντεθνικές συμφωνίες υποταγής που αλυσοδένουν τη χώρα.
Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια: