Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μήπως να απεργούσαν και οι Φαρισαίοι φέτος, να τη βγάζαμε φθηνότερα;

Την «άλλη πραγματικότητα» του κέντρου της Αθήνας επιχείρησε να μεταφέρει στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Είδα με ευχαρίστηση, προχθές το απόγευμα της Κυριακής δεκάδες επισκέπτες από την επαρχία να κάθονται στα παγκάκια της Ομόνοιας» ενώ επισήμανε ότι «χρήματα υπάρχουν πολλά αρκεί να τα απορροφήσουμε!»
Τι μανία που έχουν στο ΠΑΣΟΚ με τα λεφτά που υπάρχουν.
Αφού είναι γνωστό ότι στο Κίνημα είναι απαξάπαντες υπεράνω χρημάτων.
Δεν ήταν από την επαρχία, από το Κολωνάκι ήταν υποψήφιοι επενδυτές-κουλουρτζήδες που έκαναν έρευνα αγοράς.
Πως τους κατάλαβε ο δαιμόνιος Υπουργός: ρώτησε ένα αστυνομικό όργανο έναν καθήμενο τι κάνει εκεί και του απάντησε: «Πραζαντράω» (πειράζει αν τηράω).
Σε έναν άλλο που τον ρώτησαν το ίδιο απάντησε :Άαα (συγγνώμη δεν άκουσα, παρακαλώ μπορείτε να επαναλάβετε την ερώτηση;)
Κατά τα λοιπά αν έκανε τον κόπο ο Υπουργός να περάσει βράδυ θα έβρισκε πολλούς «επαρχιώτες» από τις ελληνικές αποικίες στην Ασία και την Αφρική.
Πταίσματα ασφαλώς μπροστά στο μέγα έργο της Κυβέρνησης ΓΑΠ: «Αυτό που έκανε η Ελλάδα είναι σαν να καταφεύγει κάποιος σε έναν τοκογλύφο της Μαφίας, για να αποπληρώσει ένα δάνειο που πήρε από τη γιαγιά του». Το έγραψε πέρσι την άνοιξη ένας αρθρογράφος των «Financial Times» για την προσφυγή στην Ελλάδα του ΔΝΤ.
Ο «αρχιτέκτων» του όλου εγχειρήματος Γ. Παπακωνσταντίνου, διεκδικεί την ψήφο των Νεοελλήνων. Αν βγει, σημαίνει ότι το Σύνδρομο της Στοκχόλμης ισχύει και σε μεγάλη κλίμακα, καθώς και ότι ο αυνανισμός έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Το «σύστημα» βέβαια προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα είναι φυσιολογικά. Μέχρι και τα έξι οφέλη του αυνανισμού ανακάλυψαν εσχάτως και μας τα «σερβίρουν» μεγαλοβδομαδιάτικα:
Ανακουφίζει από το άγχος, αποτελεί ασπίδα για τον καρκίνο του προστάτη, βελτιώνει τις επιδόσεις και την αντοχή στο σεξ, ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και τέλος είναι το πιο ασφαλές σεξ που υπάρχει.
Μπορεί να είναι σωστά επιστημονικά όλα αυτά αλλά με το σεξ ο άντρας γίνεται πιο κοινωνικός, αφού γνωρίζει κόσμο και κοσμάκη, τονώνει την ελληνική ναυτιλία καθώς είναι γνωστό τι σέρνει καράβι και τέλος χάνει όλα τα υπέροχα συναισθήματα που διέπουν τον έρωτα (λέμε και καμιά μαλακία να γεμίσει το κείμενο).
Να μην ξεφεύγουμε όμως από τις εκλογές, αλλά και να τις συνδέσουμε με την προηγούμενη αναφορά στο δημοφιλές ατομικό άθλημα, η αφίσα που ενώ αναμενόταν με μεγάλη προσμονή αλλά τελικά δεν κερδίζει τις εντυπώσεις είναι αυτή του Δημοσθένη Βεργή και της Τζούλιας. Η κυρία Αλεξανδράτου είναι ντυμένη και άρα δύσκολα αναγνωρίσιμη.
Κάτι σε πρόβατο φοράει, αλλά φέτος κανείς δεν ασχολείται με την εθνικότητα των αμνοεριφίων. Είναι τόσα λίγα που όσα θα τηρήσουν το έθιμο, αισθάνονται σταρ του σινεμά: την Κυριακή έχω «γύρισμα» σου λένε.
Μετά τα πλοία, απεργούν και τα ΚΤΕΛ. Οι πιο τυχεροί, που έχουν ΙΧ με πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιστρα, θα πάνε πασχαλινή εκδρομή με βενζίνη 2 ευρώ ανά λίτρο και μπλοκ επιταγών για τα διόδια.
Μήπως να απεργούσαν και οι Φαρισαίοι φέτος, να τη βγάζαμε φθηνότερα;
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: