Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Στην Εκάλη θα γίνουν κέντρα μετανάστευσης;

Έχουμε προειδοποιήσει εγκαίρως ότι τα “στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών” μετατρέπουν την λαθρομετανάστευση σε ωρολογιακή βόμβα!!!
Ήδη στην Αμυγδαλέζα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας άρχισαν οι κινητοποιήσεις εναντίον των σχεδίων του κ. Χρυσοχοϊδη, ενός υπουργού δηλαδή του ΠΑΣΟΚ, το οποίο αφού δημιούργησε και διόγκωσε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης – με την ολόπλευρη βοήθεια της Αριστεράς – το μεταφέρει τώρα από το κέντρο στην περιφέρεια.
Οδηγούμαστε πλέον αργά αλλά σταθερά σε καταστάσεις εμφυλιοπολεμικές γιατί η ελίτ, ανίκανη να διαχειριστεί την χώρα και το κράτος, κοινωνικοποιεί και μεταφέρει πλέον το εκρηκτικό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης στην επαρχία μετατρέποντας το σε ωρολογιακή βόμβα που θα συνεκραγεί με τα υπόλοιπα που έχουν οξύνει μόνοι τους με τις αντεθνικές πολιτικές εντός και εκτός ΕΕ.
Φυσικά κανένας δεν λέει ότι 30 κέντρα Χ 1.000 το πολύ μετανάστες μας κάνουν 30.000 μετανάστες. Οι υπόλοιποι από τις εκατοντάδες χιλιάδες που μπαίνουν από τα σύνορα τι θα γίνει; Τίποτα φυσικά.
Το μόνο που θα επιτύχει ο κ. Χρυσοχοίδης – και αυτό είναι μάλλον ο σκοπός – είναι να δημιουργηθούν με επίκεντρο το καθένα από αυτά τα κέντρα μετανάστευσης 30 “Ομόνοιες” και “Πλατείες Βάθης”. Με συγγενείς λαθρομεταναστών, εμπόρους ναρκωτικών και όπλων, λαθρέμπορους ανθρώπων, συμβούλους, γραμματείς και φαρισαίους, να μεταδίδουν την ίωση αυτή από το κέντρο στην επαρχία.
Και ρωτάμε: Στην Εκάλη θα γίνουν “κέντρα μετανάστευσης”; Στη Μύκονο;
Τελικά και όπως διαβάσαμε στο “Παρόν” η λύση είναι ίσως μία: να ανοίξουμε τα σύνορα και να τους αφήσουμε ελεύθερους να πάνε στην Ευρώπη. Όπως έκανε ο Μπερλουσκόνι. Και θα δείτε τότε πως θα λύσουν αμέσως το πρόβλημα
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: