Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Παίζουν το ΤΕΛΟΣ μας με εξαλλοσύνες υποκρισίας και τρομοκρατίας

Η φρίκη δεν έχει τέλος.
Ούτε η κομπάζουσα αυθάδεια των κυβερνητικών ανδρεικέλων, η εξαλλοσύνη της κοροϊδίας και το όργιο των εκβιαστικών διλημμάτων, της τρομοκρατίας και καταστροφολογίας.
Δεν έχει τέλος η πρωτοφανής και κτηνώδης λεηλασία του ελληνικού λαού από τους κυβερνητικούς ταμίες της ευρω-χούντας και των τοκογλύφων.
Το ΤΕΛΟΣ για όλα αυτά τα κτήνη των ληστοσυμμοριτών και των καθεστωτικών τους παρασίτων (παπαδήμια κυβέρνηση, κόμματα και ΜΜΕ) είναι ο ολοκληρωτικός ΘΑΝΑΤΟΣ της Ελλάδας και του λαού της.
Αυτό το ΤΕΛΟΣ παίζουν σήμερα σε μια μακάβρια παράσταση τρομοκρατικής κοροϊδίας, υποκριτικών κραυγών και κροκοδείλιων δακρύων.
Ταυτίζουν οι κτηνάνθρωποι το ΤΕΛΟΣ μας και τον παρατεταμένο μαρτυρικό μας ΘΑΝΑΤΟ με τη «σωτηρία» μας!!!!
Ρουφούν με πελώριες σύριγγες κάθε σταγόνα αίματος από τον ελληνικό λαό και το σώμα της ελληνικής κοινωνίας, το μετατρέπουν (το αίμα) σε σβώλους χρυσαφιού στις τσέπες των τραπεζιτών, των δανειστών και τοκογλύφων, μας μετατρέπουν σε μια χώρα ζωντανών νεκρών και συρόμενων πτωμάτων, εν μέσω πολεμικών εκβιαστικών ιαχών και τρομοκρατίας, και όλα αυτά για να μας …σώσουν!!!!
Τη ΣΩΤΗΡΙΑ των τραπεζιτών και των τοκογλύφων την βαπτίζουν «σωτηρία» της Ελλάδας και του λαού της!!!
Την καταστροφή και τη διάλυση της χώρας, καθώς και την βάρβαρη πτώση της σε αποικιοκρατική γαλέρα, της ευρω-χούντας και του 4ου Ράιχ, όλα αυτά τα βαπτίζουν «εθνική σωτηρία» και «πατριωτισμό».
Ο δωσιλογισμός δεν έχει πάτο, όπως δεν έχει πάτο η βαρβαρότητα, η κτηνωδία και η ΦΡΙΚΗ που σπέρνουν τα ιμπεριαλιστικά θηρία και το καθεστώς της πλανητικής «τάξης» τους: Η «τάξη» του θανάτου.
Δεν έχει πάτο ούτε αυτό το θέατρο της υποκριτικής εξαλλοσύνης που παίζουν τα παράσιτα-ανδρείκελα της συγκυβέρνησης και τα ιερατεία της προπαγάνδας τους: Ένα θέατρο φρενοβλαβούς και τρομοκρατικού εμπαιγμού του ελληνικού λαού.
Το πιο παχύδερμο ζώο αυτής της μακάβριας παράστασης είναι ο Βενιζέλος: Η παρασιτική εξαλλοσύνη του δωσιλογισμού και των δικολαβικών τεχνασμάτων της ΑΠΑΤΗΣ.
Κραύγαζε, εν εξάλλω, στη συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής για το νέο Μνημόνιο:
«Τελείωσε η πλάκα. Παίζουμε με τη μοίρα της χώρας»!!!
Σε αυτό το παχύδερμο απαστράπτει ο δωσίλογος κυνισμός, αλλά και η βλακεία των παρασίτων, λόγω της ασυγκράτητης ναρκισσιστικής φλυαρίας του και της πολιτικής του κενοδοξίας.
Είναι «πλάκα» λοιπόν, η ΦΡΙΚΗ της αχαλίνωτης λεηλασίας του ελληνικού λαού αυτά τα χρόνια!!!
Και η «Πλάκα» αυτή «τελείωσε» τώρα, τώρα που εκτελούμε την τελική πράξη του θανατηφόρου ΤΕΛΟΥΣ του ελληνικού λαού, διότι δεν μπορεί να εξακολουθούμε να «Παίζουμε με τη μοίρα της χώρας»!!!
Αν αφαιρέσουμε το διπλωματικό λίπος, δηλαδή εάν στη «μοίρα της χώρας» τοποθετήσουμε τη «μοίρα των τοκογλύφων και των τραπεζών», τότε έχουμε το πραγματικό νόημα της έξαλλης κραυγής του Βενιζέλου:
«Τελείωσε τώρα η πλάκα. Παίζουμε τη μοίρα των νταβάδων μας»!!!
Πάντα τα ανδρείκελα θεωρούσαν τη χώρα ιδιοκτησία τους και ΤΑΥΤΙΖΑΝ τη χώρα με τα συμφέροντα της συντεχνίας των «νταβάδων» τους.
Ο Βενιζέλος το διαλαλεί αυτό με εξαλλοσύνη, την εξαλλοσύνη του πανικού σχετικά με τη «μοίρα» των αφεντικών του και τη δική του.
Και με τον κυνισμό του λιπώδους ανδρείκελου: Να θεωρεί «πλάκα» τη δολοφονική εξόντωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.
«Φωτιά και τσεκούρι»: Η ρήση αυτή του Κολοκοτρώνη πρέπει να δονήσει ξανά την Ελλάδα;
http://citypress-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: