Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

70 χρόνια πίσω η Ελλάδα - Σαν να μην πέρασε μιά μέρα

Περίλυποι προσπαθούν οι πολιτικοί ταγοί (αυτοχρίσθηκαν και σωσίες μας βεβαίως) να μας πείσουν πως όλα όσα συμβαίνουν έχουν γυρίσει την Ελλάδα 10 χρόνια πίσω.
Προτάσσουν μάλιστα προθυμότατα τους εαυτούς τους να εργαστούν εθελοντικά (φυσικά πλουσιοπάροχα αμοιβόμενοι) για να κατορθώσει η Ελλάδα να επανακάμψει μετά από 10, 20, 30 ή 50 χρόνια (εδώ κολλάει το «ζήσε Μάη να φας τριφύλλι).
Και όμως, ενώ τηρούν σιγή ιχθύος για τα εγκληματικά τους λάθη, τις έως εσχάτης προδοσίας πολιτικές τους αποφάσεις και ενέργειες, ενώ προσπαθούν διακαώς να προχωρήσουμε προς τα εμπρός και να ξεχάσουμε φυσικά τα όσα έχουν προηγηθεί, δεν μπορούν να κρυφτούν από την ιστορία, αυτοί οι χαμερπείς δούλοι των τραπεζών και των ευρωπαϊκών συμφερόντων. Και η ιστορία έχει γραφτεί, αν και ουκ ολίγοι ενίοτε προσπάθησαν να την παραγράψουν ή και να την διαγράψουν.
Η ιστορία μας δείχνει πως όλα όσα ζούμε έχουν ξανασυμβεί πριν 70 χρόνια. Τότε που η χώρα παραδόθηκε από τον «γέρο της Δημοκρατίας», Γεώργιο Παπανδρέου, στους «συμμάχους» και κατόπιν στον εμφύλιο, στον αλληλοσπαραγμό και σε δεκαετίες δεινών. Τότε που κάποιοι Γερμανόδουλοι της εποχής έτρεχαν να εξυπηρετήσουν συμφέροντα, αλλά όχι της Ελλάδας. Αυτή η ιστορία, μας δείχνει πως η πατρίδα μας δεν έχει προχωρήσει ούτε μία ημέρα. Έμεινε εγκλωβισμένη και προδομένη ξαναπαραδίδεται σε δυνάμεις κατοχής και όχι διάσωσής της.
Και οι Γερμανοτσολιάδες άρχισαν να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, αφού γνωρίζουν πως το μόνο μέλλον που μπορούν να έχουν στην χώρα που πρόδωσαν, είναι αυτό που βρίσκεται 5 πιθαμές κάτω από το χώμα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: