Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Θριαμβολογούν οι δήμιοι για τη θεσμοθετημένη κηδεία μας

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
Τα ανδρείκελα των τοκογλύφων και όλη η παρασιτική καμαρίλα της προπαγανδιστικής αλητείας σκούζουν υστερικά για τον «θρίαμβο» των «σκληρών διαπραγματεύσεων», με τα ευρω-χουντικά αρπακτικά!!!
Το θάνατο της Ελλάδας και την κηδεία του ελληνικού λαού τα χαρακτηρίζουν μέγα «ιστορικό γεγονός» σωτηρίας!!!
Η θεσμοθετημένη μετατροπή της χώρας σε αποικιακή γαλέρα των μαφιών του χρήματος είναι «ιστορικό γεγονός» «εθνικής διάσωσης και ανάπτυξης»!!!
Και όλα αυτά οι ελεεινοί και τρισάθλιοι δωσίλογοι και τα έμμισθα, λιπαρά «παπαγαλάκια» τους, τα εμφανίζουν ΟΧΙ μόνο σαν ΘΡΙΑΜΒΟ, αλλά και σαν προϊόν «σκληρών» και «βασανιστικών διαπραγματεύσεων».
Αλήθεια τι διαπραγματεύτηκαν, αφού αποδέχτηκαν, με κατεβασμένα παντελόνια, όλα όσα πρόσταξαν τα αφεντικά τους και μάλιστα γλείφοντας, με σκυλίσιο ηδονισμό, τις μπότες τους;
Τι διαπραγματεύτηκαν; Την αποδοχή της Ελλάδας σε αποικία του 4ου Ράιχ;
Διαπραγματεύτηκαν την παράδοση της χώρας στην τοκογλυφική απληστία και το θάνατο του ελληνικού λαού ή τα έξοδα της κηδείας μας;
Διαπραγματεύτηκαν τη ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ της ταφής μας και της απροκάλυπτης και στυγνής δικτατορίας της ευρω-χούντας και των επιτηρητών της.
Οι μηχανισμοί ελέγχου της τοκογλυφικής χούντας θα ενισχυθούν, η τρόικα θα εντείνει το έργο της επιτήρησης, τα δολοφονικά και αποικιοκρατικά «συμβόλαια θανάτου» του 4ου Ράιχ θα γίνουν νόμοι του κράτους, θα θεσμοθετηθούν μάλιστα και Συνταγματικά (το απαιτούν οι δήμιοι και θα το προωθήσουν τα ανδρείκελά τους) και η καθεστωτική, δωσίλογη αλητεία ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ, με πολεμικές ιαχές, για αυτές τις ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ της!!!
Θριαμβολογούν τα ανδρείκελα για το θάνατο του ελληνικού λαού και τη θεσμοθέτηση (Συνταγματική και νομική) αυτού του θανάτου.
Θριαμβολογούν για τις αποικιοκρατικές, θεσμοθετημένες αλυσίδες που περνούν στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας.
Θριαμβολογούν για τη θεσμοθέτηση της διατήρησης και διάσωσης των τοκογλυφικών κερδών, για να μη χρεοκοπήσουν ή για να έχουν ελάχιστη χασούρα από τα υπερκέρδη τους οι ολιγαρχίες του χρήματος.
Πράγματι αυτός ο εφιάλτης της αποικιοκρατοποίησής μας, ο θεσμοθετημένος μάλιστα, αποτελεί «ιστορική μέρα» για τα ανδρείκελα των αποικιοκρατών: «ιστορική μέρα» για τους αποικιοκράτες και τους τοκογλύφους.
Για το λαό και την Ελλάδα μακάβρια μέρα, χωρίς ιστορικό προηγούμενο: Η ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ
Εξάλλου είναι γνωστό τούτο: Κάθε θριαμβολογία του κατεστημένου σημαίνει μεγάλες συμφορές για το λαό και την κοινωνία.
«Ιστορικές καμπές» ήταν και η ένταξή μας στην ΕΕ και στο Ευρώ: «Ιστορικές καμπές» των σημερινών συμφορών μας.
«Ιστορικές στιγμές» ήταν και τα Μνημόνια, το ΔΝΤ, η τρόικα, κ.λπ, έτσι έλεγαν και τότε: «Ιστορικές στιγμές» νέων συμφορών.
Ένας φαύλος κύκλος ΣΥΜΦΟΡΩΝ και ΦΡΙΚΗΣ, τον οποίον οι πολιτικοί απατεώνες τον προβάλλουν ΠΑΝΤΑ σαν «ιστορικές στιγμές» της διάσωσής μας!!!
ΚΛΕΙΣΤΕ τα αυτιά σας στις σειρήνες του δωσιλογισμού, της απάτης και του εμπαιγμού των ανδρεικέλων και των προπαγανδιστικών μπράβων τους: Των καναλιών τα δηλητηριώδη ερπετά .
Όταν ακούει κανείς τις θριαμβολογικές ιαχές όλων αυτών χάνει το σφυγμό και την αίσθηση της ζωής: Το παρόν μοιάζει ναρκωμένο. Νιώθει το ανατριχιαστικό μούδιασμα του θανάτου. Νιώθει ένα φτυάρι γεμάτο χώμα να πέφτει πάνω του και να τον θάβει. Νιώθει στο κεφάλι του να κτυπούν τα σήμαντρα της τρέλας.
Εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν: Στο θάνατο, στην τρέλα, στην κατάθλιψη και στα ψυχιατρεία
Δεν πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη.
ΠΡΕΠΕΙ να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ με κεντρικό σύνθημα: «Φωτιά και τσεκούρι στους δωσίλογους και προσκυνημένους»
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Αρκετά αντέξαμε την καταλήστευσή μας, την καταστροφή μας, την κοροϊδία, την ταπείνωση και την ΥΠΟΜΟΝΗ
http://citypress-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: