Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

"Είτε διώχνετε τον Πάγκαλο είτε δεν ψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο" - Έξαλλοι οι βουλευτές

"Απασφάλισε" η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου στην ισπανική εφημερίδα El Mundo περί τανκς.
Μιλώντας στη Βουλή ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε ότι το ακριβές κείμενο της συνέντευξής του ήταν άλλο και η αναφορά στα τανκς ήταν για την Αργεντινή.
Πάντως, το γεγονός ότι ο κ. Πάγκαλος δεν προσπάθησε να "γυρίσει" τα λεγόμενά του και ίσως να επανορθώσει, έχει προκαλέσει θέυλλα αντιδράσεων στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των βουλευτών, όπως του κ. Ανδρουλάκη, της πρώην υπουργού, Νταλάρα και της κας Αράπογλου, οι οποίοι αποχώρησαν από την αίθουσα της ολομέλειας και κατευθύνθηκαν προς το καφενείο της Βουλής.
Εκεί οι τρεις βουλευτές εντόπισαν τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής, κ. Έξαρχο και σε έντονο τόνο του διεμήνυσαν πως είτε θα αποφασίσει απόψε ο κ. Παπανδρέου να ζητήσει την παραίτηση του κ. Πάγκαλου είτε εκείνοι απειλούν να μην υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο.
Ωστόσο, κύκλοι της κας Νταλάρα αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα καταψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, αλλά επεσήμαναν ότι σε τόσο κρίσιμες στιγμές, τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: