Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Καρατζαφέρη σε Σαμαρά: "Άπαξ προδότης, πάντα προδότης!"

Eπίθεση στην ΝΔ και προσωπικά στον πρόεδρό της Α. Σαμαρά αλλά και κριτική στην κυβέρνηση έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ
“Έχω πάρει πολλούς τίτλους απλόχερα” δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης για όσα είχε πει νωρίτερα ο κ. Σαμαράς. “Εδώ μέσα στη Βουλή με είπαν κυβερνητικό εκπρόσωπο. Αυτή είναι η σοβαρότητα του ανδρός” είπε για τον πρόεδρο της ΝΔ.
Ο κ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε κατά του προέδρου της ΝΔ λέγοντας ότι αν ήθελε θα είχε δώσει λύση αποδεχόμενος από την αρχή την πρόταση Παπανδρέου για παραίτηση. “Δεν το αφήνεις έξι ώρες. Ή πιάνεις την ευκαιρία ή τη χάνεις. Δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο”, ανέφερε.
Όσον αφορά την αποστροφή Σαμαρά για "εξαπτέρυγα" της κυβέρνησης δήλωσε: "Προτιμώ να είμαι εξαπτέρυγο της κυβέρνησης, παρά χερουβείμ της ανοησίας".
Άσκησε κριτική και στον πρωθυπουργό λέγοντας του ότι "έπαιξε την Ελλάδα για μία τηλεκάρτα". "Σε τρία τηλεφωνήματα κρίθηκε το μέλλον της Ελλάδας" δήλωσε, προσθέτοντας ότι έπρεπε ο πρωθυπουργός να έχει άμεση επαφή με τους αρχηγούς στις κρίσιμες αυτές συζητήσεις.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε ότι “κάποιοι δεν ήθελαν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αλλά δικομματισμό, γιατί έχουν φοβικά σύνδρομα”. “Έτσι αντί για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας έχουμε κυβέρνηση βαθέος ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι κατόρθωμα” τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: