Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Κύπρος: Πρώην υπουργός ζήτησε επίδομα ανεργίας!

Μια η οικονομική κρίση, μια οι οικογενειακές υποχρεώσεις, τα έξοδα είναι πολλά και πώς να ανταποκριθείς σε όλα αυτά; Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Γλαύκου Κληρίδη, ζήτησε από τον πρόεδρο Χριστόφια, επίδομα ανεργίας!
Αυτό κατήγγειλε ο ίδιος ο Χριστόφιας σε σύνεντευξη Τύπου την Τρίτη (5/5), ο οποίος υποστήριξε ότι ο πρώην υπουργός μετά τη θητεία του στον υπουργικό θώκο, πήγε στο Γραφείο Εργασίας και ζήτησε επίδομα ανεργίας.
Δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει το όνομα του υπουργού, τον κάλεσε όμως "να βγει ο ίδιος να το πει και να απολογηθεί".
Κανένας είπε, δεν πρέπει να δημαγωγεί, αποκρύβοντας δικά του κατορθώματα.

“Λυπάμαι για την κατάντια του Χριστόφια”

Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του για το “επίπεδο του προέδρου Χριστόφια”, καλώντας τον παράλληλα να κατονομάσει τον υπουργό.
Στη δήλωση ο κ. Νεοφύτου αναφέρει ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας επιχείρησε να "φωτογραφήσει" τον πρώην Υπουργό λέγοντας ότι, σήμερα αυτός του ασκεί καθημερινά κριτική.
“Εν γνώσει του ότι στην αντίληψη του πολίτη, ο μόνος πρώην Υπουργός του Γλαύκου Κληρίδη, που ασκεί συστηματική κριτική στην κυβερνητική πολιτική των αδιεξόδων είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου”, προστίθεται στη δήλωση.
“Το ελάχιστο επίπεδο πολιτικής ηθικής απαιτεί τώρα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να καθαρίσει τη λάσπη που επιχείρησε να ρίξει στο πρόσωπο μου, διαφορετικά δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από τους κοινούς λασπολόγους και συκοφάντες”, καταλήγει η δήλωση του Νεοφύτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: