Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Συγκλονιστικά πράγματα είπε ο Σαμαράς στον Στρος Καν! ... παπαγαλάκια Ρηγίλλης said

Τον ξεφτύλισε, τον έκανε ράκος! Μπράβο Αντωνάρα! Μας έβγαλες ασπροπρόσωπους! Του τα πες έξω από τα δόντια! Επιτέλους κάποιος Ελληνας πολιτικός έπρεπε να του τα πει ένα χεράκι. 'Αξιος! Πληροφορίες αναφέρουν ότι και πάλι ο Σαμαράς απέφυγε να αποκαλύψει το μυστικό φίλτρο για μηδενισμό του ελλείματος σε 18 μήνες, ενώ ο Στρος Καν τον πίεζε επιμόνως!
Ο Αντώνης Σαμαράς, αρχηγός της Νέας Νέας Δημοκρατίας Δόγμα21 (κωδική ονομασία ΝΝΔΔ21), συναντήθηκε χθες με τον γενικό διευθυντή του ΔΝΤ Dominique Strauss Kahn. Ο Σαμαράς ήταν πάρα πολύ αιχμηρός, δεν χάρισε ούτε ένα κάστανο και έλεγε τις αληθειες ωμές σαν steak tartare. Οι διαρροές από διάφορα έγκυρα και ανεξάρτητα blogs αναφέρουν πως ο Ντομινίκ Στρος Καν στο τέλος της συζήτησης έβαλε τα κλάματα, παραδέχτηκε αναμεσα στα αναφιλητά ότι ο Αντώνης είχε δίκιο σε όλα, και έφυγε από το δωμάτιο της συνάντησης έχοντας εντυπωσιαστεί από τον σπάνιο δυναμισμό του Ελληνα πολιτικού (που κοιμίζει και χαπακωμένο με 10 ecstasy) και έχοντας πλέον μια άλλη άποψη για τους Ελληνες ... τους πραγματικούς όπως ο Αντώνης.
Μιλάμε ότι ο Αντωνάκης αποδεικνύει κάθε μέρα και στιγμή την πυγμή και την αποτελεσματικότητα του! Αφού ξέσκισε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην συνέχεια έβαλε πλήρη τάξη στο εσωτερικό της ΝΔ και κανένας δεν τολμάει να πει κιχ, τώρα πλέον αποδεικνύεται πραγματικός ηγέτης για το έθνος μιας και αυτός και μόνο αυτός του τα είπε και απ'την καλή και απ'την ανάποδη αυτού του Στρος Καν. Είναι ζήτημα χρόνου να κερδίσει ακόμα και την εμπιστοσύνη αυτών που στέκονται κριτικά απέναντι του. Ένα-ένα τα κλέινει τα θέματα, δύο-δυό έρχονται οι νίκες για τον ίδιο και το κόμμα του! ΑΠΟ ANTITROKTIKO

Δεν υπάρχουν σχόλια: