Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Επιβεβαίωση της κατάντιας του Έλληνα

Σύμφωνα με κοινή έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΟΟΣΑ για την κατάσταση της υγείας στους «27» της Ε.Ε έχουμε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών .
Ειδικότερα, με βάση στοιχεία του 2008, η Ελλάδα εμφανίζει το χαμηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών στην Ε.Ε. με 2,8 ανά 100.000 κατοίκους και ακολουθούν η Κύπρος με 4,3 και η Ιταλία με 5,2. Ο μέσος κοινοτικός όρος είναι 12. Τα υψηλότερα ποσοστά παρατηρούνται στη Λιθουανία με 30,7 ανά 100. 000 κατοίκους και στην Ουγγαρία με 21,5.
Μην βιαστείτε να χαρείτε, δεν οφείλεται στο περιβάλλον και στο ρόδινο μέλλον μας.
Είμαστε .....
...αναίσθητοι και με την βούλα λοιπόν , είναι γνωστό ότι οι αυτόχειρες είναι οι πιο ευαίσθητοι . Ο ευαίσθητος άνθρωπος συλλαμβάνει με διαφορετικό τρόπο το παράλογο της κοινωνικής αδικίας, της φτώχειας και της καθημερινότητας.
Καταντήσαμε υπάνθρωποι ,χωρίς ευαισθησίες, είμαστε στο πάτο του βαρελιού και το χαιρόμαστε, ζούμε μόνο για το σήμερα ,έχουμε παραδοθεί στην ποταπή καθημερινότητα της Αννίτας, της ανύπαρκτης Δικαιοσύνης, στα βυζιά, το life style, στους κομιστές, στο Βατοπεδί, στη ΤΡΟΪΚΑ κ.τ.λ.!
Μπορεί να μην συμμερίζεστε την άποψή μου αλλά πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας ,θυμηθείτε ή ....κάντε GOOGLE τους ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ και Κώστα ΓΕΩΡΓΑΚΗ.
Κλείνω με τα λόγια του επαναστάτη ΕΜΙΛΙΑΝΟ ΖΑΠΑΤΑ
«Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζεις γονατιστός»_

Δεν υπάρχουν σχόλια: