Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Όλα λέτε να είναι απο ανικανότητα;;

Ενώ τα ασφαλιστικά Ταμεία π.χ.ΙΚΑ , ΟΓΑ έχουν καταρρεύσει οικονομικά εξακολουθούν να χορηγούν συντάξεις σε υπηκόους άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης π.χ. Βουλγαρίας,Ρουμανίας,όχι με βάση τον εργασιακό χρόνο που διανύσαν στη χώρα μας,αλλά με βάση τους εργασιακούς χρόνους που διανύσαν στη χώρα τους π.χ.Βουλγαρία και Ελλαδιστάν!..
έτσι με εργασιακό χρόνο 2-3 έτη στο Ελλαδιστάν...και μεταφέροντας το χρόνο εργασίας τους στις χώρες τους,συνήθως με ψευδή πιστοποιητικά, στο ΙΚΑ ,ΟΓΑ παίρνουν σύνταξη απο τα Ταμεία αυτά σαν κύριοι!
Ποιοί πλήρωσαν τις ασφαλιστικές εισφορές τους σ΄αυτά;
Μα φυσικά οι Έλληνες ασφαλισμένοι επί δεκάδες έτη.Έτσι χιλιάδες ηλικιωμένων Βουλγάρων και Ρουμάνων έχοντας πληροφορηθεί ότι οι ανίκανοι Έλληνες πολιτικοί έχουν αφήσει ανοιχτή την κερκόπορτα του Ελληνικού Ασφαλιστικού Συστήματος,καταφθάνουν στο Ελλαδιστάν για να συνταξιοδοτηθούν!.
Γιατί δεν ισχύει στη χώρα μας ότι ισχύει και στα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης π.χ.Γερμανία;
Εκεί ο κάθε εργαζόμενος παίρνει σύνταξη με βάση τις προϋποθέσεις που ισχύουν εκεί στη Γερμανία και σύνταξη απο την χώρα μέλος-κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης απ΄όπου προέρχεται π.χ.Ρουμανία,με βάση τις προϋποθέσεις που ισχύουν στη χώρα εκείνη
Τόσο απλά ...και όμως οι ανίκανοι πολιτικοί μας,τέως και νυν,που έφεραν την χώρα μας στο χείλος του γκρεμού της καταστροφής και παρέδωσαν τα όσια και ιερά της χώρας μας τοις Κύσιν-Τροϊκάνοις με την επί δεκαετίες καταστροφική οικονομική πολιτική τους σκοπιμότητα ή δεν εφαρμόζουν το αυτονόητο,ότι ισχύει σχετικά με το θέμα αυτό στ΄άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης!..
Είναι προφανώς...Ρατσιστικό!...Σκοπιμότητα ή ανικανότητα..Επιλέξτε και πάρτε!...
Τυχαίο δεν νομίζω..........!

Δεν υπάρχουν σχόλια: