Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Παμπούκης: Απολύσεις στο δημόσιο αν χρειαστούν

Απολύσεις στον δημόσιο τομέα προαναγγέλει ο υπουργός Επικρατείας, κύριος Χάρης Παμπούκης εφόσον χρειαστεί, σε συνέντευξη του στο περιοδικό “Επίκαιρα” που κυκλοφορεί.
“Πρέπει να αποκτήσουμε ποιοτικό δημόσιο τομέα και στο σωστό μέγεθος. Αν για να το πετύχουμε αυτό γίνουν και απολύσεις αυτό θα είναι ένα κόστος ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον. Θα είναι ασφαλώς και δίκαιο έναντι όλων των Ελλήνων. Γιατί τα βάρη της κακής λειτουργείας τα πληρώνουμε όλοι και αυτό δεν αντέχεται πλέον”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην βαρυσήμαντη συνέντευξη που παραχώρησε στα “Επίκαιρα”.
Ο κύριος Παμπούκης ξεκαθαρίζει ακόμα οτι η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους δεν σινιστά επιλογή της κυβέρνησης, αποκαλύπτωντας ωστόσο ότι “πολλά και τεράστια συμφέροντα έχουν στοιχηματίσει στο αντίθετο”.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ίδιο περιοδικό ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης υποστηρίζει, σε αντίθεση με τον Υπουργό Επικρατείας, ότι....
δεν θα γίνει καμία απόλυση μόνιμου δημόσιου υπαλλήλου, αφού υπάρχει η κατηγορηματική δήλωση του πρωθυπουργού, όπως ο ίδιος τονίζει.
epikaira

Δεν υπάρχουν σχόλια: