Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Τα γκάλοπ δείχνουν ισοπαλία και αποφάσισαν να τρελάνουν τους Έλληνες στον εκβιασμό

Στη δημοσιογραφική πιάτσα κυκλοφορεί η φήμη για μάχη στήθος με στήθος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και τα κέντρα εξουσίας της δεύτερης που είναι πιο πολλά από το "φανταστικό" λόμπι της δραχμής του Σαμαρά, θα ξεκάνουν τους Έλληνες στο εκβιασμό αυτή την εβδομάδα!
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν υπάρχει περίπτωση αυτοδυναμίας και συνεπώς το ενδεχόμενο συνεργασιών προβάλλει ως μονόδρομος.
Η διαφορά ανάμεσα στη Ν.Δ. και το ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παραμένει οριακή, τροφοδοτώντας σενάρια πολιτικής αβεβαιότητας, με εναλλασσόμενες τις πιθανότητες για την πρωτιά.
Τα φαινόμενα αποσύνθεσης της κρατικής μηχανής επιτείνονται ενώ η έλλειψη ρευστότητας οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις και ελλείψεις.
Η κοινωνία βρίσκεται στα πρόθυρα εκρήξεων, την ώρα που ο νηφάλιος διάλογος παραχωρεί τη θέση του σε θλιβερά κρούσματα τηλεβίας, με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
Τα σενάρια εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη κλιμακώνονται σε καθημερινή βάση.
Οι επικείμενες δραματικές αλλαγές στην Ευρώπη βρίσκουν την Ελλάδα σε έναν παρατεταμένο προεκλογικό κύκλο, χωρίς ουσιαστική εκπροσώπηση και παρέμβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων, με μια ανίσχυρη υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: